utorak, 28. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] FIBA: Dan 9. Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Hawkinson (Japan) alt 19.5-, normal 17.5-

Nije klasican centar kakve obicno volimo da igramo protiv gorostasa, ali opet nam se 20 poena (odnosno 18) cini mnogo protiv Edy Tavaresa.

Kako je mec nebitan, takav ulog neobavezan i savetujemo.

Hawkinson je na dosadasnjem turniru ubacivao: 9, 28, 33 i 6 poena. Dakle izuzetne amplitude ima u poenima, ili ga ide u mecu ili ga nema nigde.

Josh moze da sutne za 3 poena, ali ukoliko se bude oslanjao samo na taj sut, sumnjamo u njegovo prebacivanje margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje