petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Finale Evrokupa: Virtus vs Bursa- Poeni igrača (11. Maj)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Belineli (Virtus) 9.5+, može i na 10.5+, 12pts

Istina je da je Virtus ispunjen dobrim igračima i da uvek neko drugi može da iskoči poenterski, ali u finalu se moramo osloniti na iskusnog šutera.

Njegova minutaža je prilično limitirana ove sezone zbog širokog rostera, ali danas smatramo da dobija minimalno 24 minuta jer je ulog veliki. Trener će ga trpeti u sastavu iako Marco ne igra dobru odbranu.

U četvrtfinalu je odigrao jedan loš meč, gde je cela bekovska linija Virtusa bila loša, ali je Jaieth bio dobar u reketu kako bi prevazišli ULM. U polufinalu je postigao 14 poena za 20 minuta.

Kada je u pitanju forma, na poslednjem meču domaćeg šampionata imao je 16 poena uz 4 pogođene trojke.

Protiv Burse je postigao 15 poena u prvom duelu, ali tada nije bilo ni Teodosića ni Hacketta. U drugom duelu odigranom 3. marta gde nije igrao Hacket imao je 12 poena.

Prošle sezone je u polufinalu Evrokupa protiv Unicsa beležio: 12, 33 i 24. U Plejofu Italije imao je samo 2 jednocifrene utakmice od 10. Istina, prošle godine je roster Virtusa bio znatno slabiji.

Meč je prognozirana na 161 poen, i generalno Bursaspor pod Alimpijevićem igra u brzom tempu utakmice.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje