petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez prva 3 strelca i još 5 igrača

Gost na ovoj utakmici danas neće moći da računa na 8 igrača među kojima se nalaze golman, 4 odbrambena igrača, kao i 3 najbolja strelca tima. Domaćin je u boljem ritmu, a utakmica je od velikog značaja za oba tima. Ova utakmica se može odigrati najkasnije do 14h po našem vremenu.


Najava meča: Danas će u terminu od 14 časova u okviru 33. kola Italijanske serije B sastati ekipe Ascoli i Monza. Ascoli se nalazi na 17. mestu sa 31 osvojenim bodom i na ivici je opstanka, te ga do kraja šampionata čeka grčevita borba za isti. Monza se nalazi na visokom 4. mestu (u plej of zoni) sa 52 osvojena boda (6 manje od ekipe Leće koja je na 2. mestu koje direktno vodi u seriju A) čime ima realnih šansi za promociju u najviši rang. Međutim uprkos stanju na tabeli Ascoli je u boljoj formu, a u 5 poslednjih utakmica Ascoli je upisao samo 1 poraz, što ukazuje i na želju da ostanu u seriji B. Danas će mu protiv favorita na ruku ići i izostanci u gostujućem timu, a biće ih ukupno 8, u pitanju su sledeći igrači Monce: golman Lammana (8 utakmica / 0 golova), 4 odbrambena igrača – Donati (28/0), Bellusci (26/0), A. Carlos (25/4) i Anastasio (2/0), kao i 3 najbolja strelca tima – Gytkjear (20/6), Dany Mota (28/5) i Boateng (22/5).


Mišljenje urednika: Iako je Monca favorit, forma Askolija koji se grčevito bori za opstanak ali i važni izostanci naročito u navali Monce ukazuju da Askoli neće danas biti lak plen. Igra dupla šansa 1X na ovoj utakmici donosi kvotu od @1.70. Međutim na  vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip i možda pokušate sa nekom hrabrijom igrom koja donosi veću kvotu.

1:0


Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje