petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 3 bitna defanzivca protiv ekipe kojima su bodovi preko potrebni!

U okviru Premier lige danas od 16h snage će odmeriti Watford i West Hem. Gosti su blagi favoriti, a obe ekipe su u očajnoj formi.

Watfordu gori pod nogama a ekipa je tik iznad zone ispadanja sa 13 sakupljenih bodova. Otkad je došao Ranieri moramo priznati da gledamo jako lep fudbal, a mečevi obiluju golovima. Jedino što ne uspeva da skocka odbranu koja deluje jako krho, pogotovo posle 70minuta kad se i cela igra ekipe potpuno raspadne. Ali Ranieri igra otvoren fudbal kakav je igrao i sa Lesterom kad je osvojio titulu. Najbitniji izostanak biće neigranje Ismaela Sara. Dennis je u životnoj formi, rešeta mreže protivnika a Cucho nadomestuje nedostatak Sara i u napadu pomaže Denisu. King je dobio konačno svoje minute i ima 2 gola u poslednjih 5 startova.

West Hem je na 6.mestu na tabeli sa 28 bodova. Ali njihova igra je užasna u poslednjih 5 kola, jer imaju u tom perioda samo 1 osvojen bod. Glavni razlog ovoga su izostanci 3 startna defanzivca: Kurt Zume, Aaron Creswella i Angela Ogbone. Jedino je Coufal zdrav od startera, a spori Dawson i Masuaku nisu ni približno dobra zamena na poziciji centralnog beka i levog beka. Antonio se verovatno ponovo vraća u startnu postavu, a protiv Svetaca je odigrao 2.poluvreme u kojem je postigao gol. Veoma bitan izostanak u veznom redu je Demona Rice koji neće igrati zbog kartona. Njegovo mesto će zauzeti Mark Noble.

Watford nije igrao prvenstveni meč 18 dana i potpuno svež ulazi u veoma bitan duel. Gosti posle odmora od samo 2 dana izlaze sa dosta izostanaka. Ništa manje efikasan meč ne očekujemo ni ovde. PREDLOG: 3+ 1,80

1:4

Za sve ljubitelje fantazija igrali bi: – Dennis daje gol ili Antonio daje gol


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje