Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Nedović (PAO) 15.5+, 6 pts

Nakon poraza u 2. utakmici i očajnoj partiji koju je imao, Nedović se izvinio navijačima na Twitteru i rekao da će biti mnogo bolji u 3. meču serije sa Ermisom.

Nakon prvog meča gde je bio fenomenalan sa 20 poena za samo 23 minuta, utakmica broj 2. je za zaborav kada je pogodio samo 1 šut iz igre iz 10 pokušaja.

Protiv iste ekipe je u regularnom delu sezone postigao 38 poena. Kako je Nedović alfa i omega u PAO-u i pored svih rekonstrukcija ekipe u samom jeku sezone, verujemo da će opravdati tweet i prebaciti marignu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.