petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez dosta igrača danas zbog kovid mera!

Jedan od timova igraće bez dosta igrača, najverovatnije devet zbog kovid mera, drugi tim u najjačem sastavu. Predložena kvota je 1,70, a meč možete preuzeti do ponoći.

Radi se o susretu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo iz grupe Srednje i Severne Amerike koji počinje od 3 sata posle ponoći, a sastaju se Kosta Rika i Jamajka.

Kosta Rika je jako loše počela ove kvalifikacije, zabeležili su remi sa Panamom 0:0, a potom i poraz od Meksika na domaćem terenu 0:1. Što se tiče tima, imaće po jedan bitan u svakoj liniji tima, u defanzivi fali Gamboa iz Bohuma, u veznom redu Venegas iz Aljahuensea i u napadu Urena iz CS Marinersa.

Što se tiče Jamajke, ovaj tim je takođe počeo jako loše, dva poraza na startu kvalifikacija i pored činjenica da većina igrača ove selekcije igra u Engleskim ligama. Poraženi su od Meksika 2:1, a potom i od Paname na domaćem terenu čak 0:3, u meču u kojem je debitovao za Jamajku napadač West Hema – Antonio. Za danas zbog kovid mera selektor Jamajke neće moći da računa na čak 9 igrača iz meča sa Panamom, to su pomenuti napadač Antonio (West Ham), potom Roofe (Rangers), Reid (Fulham), Johnson (Preston), Morrison (Derby), Harding (Rotherham), Moore (Reading), Pinnock (Brentford), Barnes (QPR), Flemmings (Birmingham), svi oni moraju u karantin jer dolaze iz Engleske, što automatski znači da nemaju pravo nastupa. Uz to najbolji igrač selekcije do sada Leon Bailey iz Aston Vile nije ni došao na okupljanje nacionalnog tima.

Četiri od prethodna pet meča odigrana kada je domaćin bila Kosta Rika, ona je pobedila i to bez primljenog gola od Jamajke, dok je jednom bilo 2:2.

Mišljenje i predlog: U situaciji da je Jamajka kompletna pričali bi o jednoj jako zanimljivoj reprezentaciji, koja ima potencijala čak i da se plasira na SP, ali ovako, čini se da uz ove izostanke teško može da izbegne danas poraz na teškom gostovanju, kvota na pobedu Kosta Rike je 1,70

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje