sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim će danas igrati bez 9 igrača!

Jedan tim će danas na teren bez 9 igrača, plus nisu u najboljoj formi, a nisu ni veliki favoriti na ovom meču, okvirno meč možete preuzeti do 17:30, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu 6.kola Egipatske Premier lige, gde se od 18 časova sastaju ekipe Al Ahly i Al Ittihad Aleksandrija.

Domaći tim je jedan od najtrofejnijih timova u Egiptu, prošlu sezonu završili su tek na trećem mestu iza najvećeg rivala Zamaleka i Pyramidsa, pa ove žele da se vrate na staze uspeha, što i pokazuju u prvih pet kola gde imaju skor 5 pobeda i gol razliku 10:2. Za danas nemaju izostanke bitnih igrača.

Što se tiče ekipe Al Ittihad iz Aleksandrije, oni su sjajno počeli sezonu sa 3 pobede, ali su usledile povrede važnih igrača, pa su sada u seriji od dva vezana poraza, u prošlom kolu od tima Futura 1:0, ono što je različito jeste činjenica da su na tom meč falila samo šestorica igrača, a da će ih posle njega faliti devet, neki zbog povreda, a jedan igrač zbog dobijenog crvenog kartona. Tako da danas trener ovog tima Manojlović, ne može da računa na sledeće igrače: iskusnog defanzivca Al Sayed Salema (ove sezone bez nastupa, prošle sezone ključni igrač odbrane sa 32 nastupa/1 golom/1 asistencijom), potom nema napadača Ahmed Sayed Ghariba (igrač na pozajmici iz Al Ahly-a, prošle sezone postigao 3 gola na 5 mečeva za ovaj tima), nema ni veznog igrača Nasser Nassera (0/0/0), faliće i vezni igrač Fawzi Al Hanawi (2u/1g/0a), kao i Abdul Ghani Mohammed (1/0/0 – prošle sezone 19/0), Mohammed Al Sabahi (0/0/0), Mostapha Ibrahim (0/0/0 odbrana), Abudalla Nassib (1/0/0 odbrana), Moro Salifu (5/0/0 odbrana).

Međusobni mečevi su takođe na strani domaćina, pročitajte OVDE

Mišljenje urednika: Domaći tim je shvatio da mora da igra jako protiv svakog rivala kako bi trofej vratio u svoje vitrine, krenuli su jako, tim je kompletan pa je sasvim jasno da su danas veliki favoriti protiv tima iz Aleksandrije koji ima probleme sa sastavom tima, igra 1&2-5 gola deluje idealno za ovaj meč po kvoti 1,80.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje