subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim danas neće moći da računa na popriličan broj igrača!

Domaći tim neće moći da računa na ukupno 12 igrača, na drugoj strani gosti bez bitnijih izostanaka i trenutno se bore za promociju. Meč počinje od 19 časova po našem vremenu!

Reč je o utakmici 28. kola Nemačke Regionallige Sudwest, gde se sastaju Astoria Walldorf i Offenbach.

Walldorf na ovom meč ima dosta povređenih igrača: Theo Politakis (27/0 M) je zadobio povredu u prošlom meču i nedostupan je, Henry Crosthwaite (26/3 M) je pod zankom pitanja, dok su Mario Müller (22/0 D), Maximilian Waack (24/1 D), Boubacar Barry (4/0 D), Nico Hillenbrand (0/0 D), Maximilian Fesser (3/0 M), Mario Schragl (0/0 GK), Emilian Lässig (21/1 M), Patrice Kabuya (8/0 M) povređeni. Morris Nag (16/0 M) je suspendovan zbog crvenog kartona.

Izostanci: Walldorf / https://fcastoria.de/unter-flutlicht-gegen-offenbach/

Na drugoj strani, Offenbach bez bitnijih izostanaka. Trenutno su na 5 bodova udaljeni od lidera Ulm-a, tako da su bodovi od velike važnosti. Trebalo bi Offenbach da iskoristi izostanke domaćina i dodatno smanji razliku u odnosu na lidera.

Igramo tip G2+ po kvoti 1.75. Walldorf je primio bar 1 gol na poslednjh 9 uzastopnih mečeva. S obzirom da nedostaje popriličan broj igrača, očekujem da Offenbach postigne 2 ili više golova. Srećno!

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje