petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim dolazi sa lošom formom i bez nekoliko važnih igrača!

Jedan tim danas neće moći da računa na osam igrača, dok četvorici preti suspenzija. Njihov protivnik bez bitnijih izostanaka i sa odličnom formom. Meč je najavljen sa početkom od 14:00 časova.

Naime, reč je o utakmici 32. kola Nemačke Regionallige – Sever, gde će Norderstedt na svom terenu dočekati St. Pauli II.

Norderstedt u padu forme, na poslednje 5 ligaške utakmice, zabeležili su samo 1 pobedu (2 remija i 2 poraza). Verovatan razlog su odsustvo nekoliko igrača: Tjark Hildebrandt (23/1 M) je suspendovan zbog 5 žutog kartona. Još uvek se nisu opravil od povreda: Yannik Nuxoll (17/2 D), Philipp Müller (1/0 F), Jonas Behounek (20/1 M), Dane Kummerfeld (16/0 D) i Stefan Rakocevic (0/0 GK). Pod velikim znakom pitanja su Andre Wallenborn (19/0 D) (nije 100% spreman) i Jan Lüneburg (21/3 F) (problem sa povredom butine).

Pored toga čak četvorici igrača preti suspenzija u slučaju novog žutog karona. Marc Bölter (25/0 M), Kangmin Choi (22/3 F), Jonas Behounek (20/1 M) i Juri Marxen (26/2 D).

Izvor: https://www.eintrachtnorderstedt.de/Spielvorbericht/59674/Am-Sonntag-kommt-St-Pauli

Na drugoj strani St. Pauli bez velikih problema oko sastavljanja tima. Krenuli su odlično u II polovini sezone. Nisu poraženi čak 8 utakmica. Savladali su lidera Lubeck-a kao i Weiche Flensburg (SC Weiche-08). Odličnim partijama napustili su zonu ispadanja i sada se nalaze na 13. poziciji sa osvojenih 36 bodova, 2 bodova više od H. Kiel-a II koji zauzima 1. pozicijiju u opasnoj zoni. Veliku ulogu u dobrim partijama odigrali su novi igrači koji su došli tokom zimskog prelaznog roka Julian Ullbricht (5 golova na 9 utakmica), kao i Johann von Knebel i Elias Saad (3 golova na 4 utamica).

Sve u svemu, prednost u ovom meču dajem St. Pauli-u II. Pre svega zbog odličnih partija u II delu sezone, pored toga svaki bod im je važan u borbi za opstanak. Norderstedt na drugoj strani oslabljen zbog izostanaka nekoliko igrača. Isto tako ne mogu se pohvaliti dobrom formom. Igramo tip X2 koji se plaća kvotom (1.56). Za one koje žele malo više da rizikuju preporučujem tip G2+ (2.15).

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje