subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim ima veliki hendikep danas uz izostanke šest igrača

Jedan tim će danas imati veliki hendikep jer će osim izostanka šest igrača, još jedna stvar biti protiv njih, meč okivrno možete preuzeti do 20:30 časova, a predložena kvota je 2,05.

Prvi meč polufinala Afričke Lige šampiona, donosi nam duel između tuniskog velikana Esperance i najvećeg kluba Egipta Al Ahlya-a.

Domaći tim danas će na svom stadionu Olympique Hammadi Agrebi umesto podrške od 65 000 vatrenih navijača imati prazan stadion jer su kaženjeni zbog izgreda u meču prethodne runde da ovaj susret odigraju bez navijača što je u Africi ogroman hendikep. Da stvar bude još gora, za danas će im faliti i šestorica igrača, to su, prvi golman M. Ben Chérifia (107u/0g/0a), vezni igrač G. Chaalali (12u/0g/1a), prvi asistent tima Hamdou Elhouni (28u/5g/8a), napadač Riad Benayad (25u/5g/1a), štoper Hani Amamou (14u/0g/0a), krilni napadač Sharara (4u/1g/1a). U prethodna dva meča na svom stadionu u Afričkoj Ligi šampiona odigrali su nerešeno 0:0 sa Belouizdadom i 1:1 sa Kybilieom.

Sa druge strane je Al Ahly, najveći klub Egipta i sigurno jedan od najvećih u čitavoj Africi. U 1/4 finalu su izbacili marokansku Raja Casablancu, remi u gostima 0:0, uz pobedu na domaćem terenu 2:0. Al Ahly je prvi favorti za titulu, tim je izuzetno jak i čini ga pola egipatske selekcije pojačan za neke od najboljih igrača iz drugih zemlja, poput Tau-a iz Južnoafričke Republike.

Mišljenje urednika : U ovom trenutku domaćin bez nekoliko bitnih igrača i bez publike nema puno šansi u ovom dvomeću, danas očekujemo tvrd susret u kome će bliže pobedi biti gosti, igra X2&0-2 plaća se kvotom 2.05

0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje