petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim na teren šalje sastav sačinjen od rezervnih igrača!

Jedan tim na teren šalje rezervni sastav, zbog važnost meča koji se igra za nekoliko dana. Pored toga usluge prvog golmana su onemogućene, jer je suspendovan.

Fortaleza je igrala nerešeno pre 2 dana protiv Corinthiansa u polufinalu Copa Sudamericane. Pošto je revanš protiv Corinthoansa u utorak, trener Vojvoda na teren šalje rezervni ili mešovit sastav protiv Gremia.

Pored toga, prvi golman João Ricardo (19/0 GK) i Zé Welison (14/1 M) su supendovani. Guilherme (19/0 F) zbog ugovorne obaveze ne može da igra. Hércules (13/1 M) i Pedro Rocha (4/0 M) su povredjeni.

Na drugoj strani, Gremio mora bez Villasanti (19/3 M) koji je isključen u prošlom kolu. Međutim trener će imati važne povratnike Geromel i Carballo koji su se vratili u tim nakon povrede.

Sve u svemu, Gremio ima priliku koju treba da iskoristi. Fortaleza zbog važnosti meča koji se igra za nekoliko dana, na teren šalje rezervni sastav. Samim tim predlažemo tip X2 (1.55), kao i na manji ulog G2+ (2.85), s obzirom da je prvi golman odsutan zbog suspenzije! Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje