četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim prolazi kroz težak period. Loša forma, teška finansijska situacija i zabrana transfera.

Jedan tim u teškoj finansijskoj situaciji. Tokom prelaznog roka nisu doveli nikakva pojačanja, jer imaju zabranu transfera, a i forma je vrlo loša.

U pitanju je meč Turske 2. Lige, gde će Atlay ugostiti Bodrumspor.

Atlay u velikim problemima. Trenutna forma na 5 odigrana meča, je vrlo loša. Učinak je 1 pobeda i 4 poraza. Pored loše forme, situacija u klubu je zabrinjavajuča. Atlay ima dug od preko 400 miliona turskih lira. Klupskom osoblju plate nisu isplaćene 7 meseci, a potraga da se finansijska sredstva nabave je neuspešna.

Izvor / Info

Pored finansijskih poteškoća, tim nije mogao da se pojača tokom prelaznog roka, jer ima zabranu transfera. Pored toga izgubili su nekoliko važnih igrača iz prošle sezone Eric Björkander, Mohammad Naderi, Kutay Yokuşlu i Eren Erdoğan.

Izvor / Info

Na drugojh strani u goste im dolazi Bodrumspor, tim koji može da se pohvali najboljom odbranom u ligi. Na odigranih 5 mečeva primili su samo 1 gol. Tim je u dobroj formi, zabeležili su samo 1 poraz na 5 odigranih mečeva.

Sve u svemu, gosti imaju priliku da iskoriste trenutnu situaciju domaćina. Podržaćemo ih u tom poduhvatu, kao sigurniju varijantu predlažemo tip X2&0-3 (1.57), na manji ulog nije loše probati čistu 2 (1.70). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje