petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Juriće pozitivan rezultat bez devet igrača iz svog sastava!

Danas će jedan tim juriti pozitivan rezultat, ali trener neće moći da računa na 9 igrača, što će sigurno smanjiti mogućnosti i rotaciju tima, drugi tim kompletan. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je okvirno 2,00!

Radi se o susretu plej of runde kvalifikacija za Ligu konferencija, a od 19 časova se u revanš meču sastaju norveški Viking i rumunski tim FCSB. Prvi meč slavio je norveški tim sa 1:2 u gostima.

Viking je do ove runde kvalifikacija došao porazivši najpre Spartu iz Praga u dvomeču, posle 0:0 u Pragu, pobedili su 2:1 na domaćem terenu, potom su izbacili ekipu Sligo Roversa, pobeda na domaćem terenu 5:1, a potom poraz 1:0, da bi sada pred revanš imali odličnu situaciju i pozitivan rezultat iz prvog meča.

Za danas u timu neće biti samo veznog igrača Stenssensa (11u/0g/0a).

Što se tiče FCSB-a, nekadašnje Steaue, oni su do ove runde kvalifikacija stigli pobedivši najpre Saburtalo iz Tbilisija, porazu u gostima 1:0 i pobeda na domaćem terenu 4:2, potom su izbacili slovački tim Dun.Streda sa dve pobede 1:0. U domaćoj ligi su posle šest odigranih mečeva osvojili svega 5 bodova i deluje da su trenutno daleko od statusa koji istorijski imaju.

Za danas u timu nema čak 9 igrača: suspendovan je veznjak Olaru (10u/0g/0a), potom nema ni defanzivaca Bouhhena (4u/0g/0a), S. Serbana (1u/0g/0a), V.Cretu (3u/0g/0a), Cristea (0u/0g/0a), Pantiru (0u/0g/0a) u veznom redu će još faliti Sut (8u/0g/0a) i O.Popescu (10u/0g/0a).

U prvom meču slavio je Viking 2:1, iako je FCSB bio bolji rival i imao više prilika.

Mišljenje urednika: Iako je FCSB klub sa većom tradicijom i što je prvi meč bio bolji rival, sada će ih sačekati sasvim drugačija situacija, Viking nije poražen ove sezone u Evropi na svom stadionu, padali su Sparta Prag i Sligo Rovers, pa danas očekujemo da Viking još jednom ostane neporažen, kvota na igru 1X&2+ je 2,00 pa je to i naš predlog za danas.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje