subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad on baca oni redovno pobeđuju!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaju se Kt Wiz (23-27) i Kiwoom Heroes (32-19). Ovo je prvi meč u seriji od 3 koji se igraju petka, subota, nedelja. Kiwoom je blagi favorit.

Starter KT je desnoruki Venecuenalac Odrisamer Despaigne (4-4,4.64). Ovo će biti njegov 12. start u sezoni, ima 4 pobede i 4 poraza. Poslednjih 6 startova su mu očajni nije nijednom primio ispod 4 poena, a na jednom meču čak i 10 je primio. Nije imao start ove sezone protiv Kiwooma.

Starter Kiwooma je levoruki Eric Jokisch (7-2,1.42). On je najbolji bacač ove ekipe i zaista je prava enigma za svaku ekipu. Ovo je njegov 11. start i nikad nije primio više od 3 poena. U meču protiv KT je bacao ove sezone i nije primio nijedan poen u 7 izmena.

Ovo su vrlo dobre udaračke ekipe, to pokazuje i sjajna forma. Pogotovo gosti pokazuju sjajnu udaračku moć, u prethodnom tromeču protiv Doosana su postigli čak 26 poena. KT Wiz je dobar na palici ali mislimo da neće moći protiv Jokića ništa. Despaigne je u lošoj formi iako mislimo da je i on veoma dobar bacač, poješće ga udarači sa kratkim a brzim swingovima.

Predlog za ovaj meč je pobeda na Kiwoom. Kvota je 1,65. Može se probati i na manje poena od 9,5, kvota je 1,80.

3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje