četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad oni bacaju ne ide to bas najbolje!

Sutra od 10h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Kt Wiz (17-22) i Lotte Giants (19-20). Danas je neverovatnim preokretom Kt stigao do pobede od 9:8, da podsetimo da je Lotte vodio 8:0 u 2. izmeni. Sutra i u nedelju se igraju isti mečevi, a kladionice ne favorizuju nikog jer će ovo biti egal utakmica.

Starter za KT će biti desnoruki bacač So Hyeong Jun (4-3,6.43). On ima samo 18 godina i tek treba da stiče iskustva. Trener mu je dao šansu i on to maksimalno koristi. Posle 3 pobede u startu vezao je 2 poraza gde je primio 3 i 7 poena. Nije bacao ove sezone protiv Lottea, ali sigurno da su udarači mnogo iskusniji od njega i da će primiti sigurno 5+ poena.

Starter Lottea je desnoruki Amerikanac Adrian Sampson (1-3,7.78). Ovo je njegov 5. start u sezoni. Možemo slobodno reći da uopšte ne blista. Nema on ćime da iznenadi bacače, ima samo 3 pitcha i to je sve od njega. Redom je primao 2,6,3,6 poena u tim startnim utakmicama. Sigurno da će KT ovo znati da iskoristi, naime KT je u poslednje 4 utakmice pobedio i uvek je postizao 5+ poena.

Ovo je viđena udaračka utakmica sa mnogo poena. Stvarno ne znamo šta treba da se desi a da tako ne bude. Još moramo uzeti u obzir da je bullpen i jednih i drugih katastrofalan pa se i posle ovih startnih bacača očekuju poeni. Mel Rojas je danas imao 3 hita, on je najbolji udarač KT, dok su u ekipi Lottea danas bez hita ostali samo Ah Chi Hong i Min Byung Hon, dok su svi ostali udarali bar po hit.

Predlog za klađenje: Ukupno poena više od 10,5. Kvota je 1,85.

0:8

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje