petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kada on baca oni nemaju poraz!

Sutra se od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaju NC Dinos (31-15) i Lotte Giants (23-23). Ovo je drugi meč u seriji, danas su gosti slavili u ekstra izmeni 8:10. Sutra i u četrvtak se igraju ostala dva meča u seriji.

Starter Dinosa je levoruki Koo Chang Mo (6-0,1,37). On je najbolji bacač lige ako gledamo statistiku sa najmanje primljenih poena. KT mu je dao u prošlom startu 5 poena a pre toga mu niko nije dao preko 1 poen. Svako put je bacao 6-8 izmena. Nije imao susret ove sezone sa sutrašnjim protivnikom.

Starter Giantsa je levoruki Jang Won Sam (0-1,15.00). On je veteran, ima čak 37 godina.  Ovo mu je tek drugi start ove sezone a u prvom je primio 5 poena u 3 izmene. Izgleda da će tako biti i sutra a posle toga će morati da radi ne baš dobri bullpen gostiju.

Dinosi su sutra apsolutni favoriti i sve sem ubedljive pobede bi bio veliki neuspeh. Takođe su jako dobri na palici postižu prosečno 7 poena po meču. Udarači Giantsa su jako spori i neće moći oni ništa da urade najboljem bacaču lige trenutno!

Predlog za ovaj susret je pobeda Dinosa u hendikepu H1 (-1,5). Kvota je 1,55 ali apsolutno vredna rizika. Druga opcija sa kvotom od 1,85 je da Dinosi postižu više od 6,5 poena.

6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje