četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kladionice nude vrlo nisku marginu na njih!

Sutra od 11:30h igra se meč Korejanske bejzbol lige između Kia Tigers (19-17) i NC Dinos (26-9). Ovo je prvi meč u seriji od 3 koji se igra utorak – sreda – četvrtak. NC je blagi favorit u ovom meču.

Starter Tigersa biće desnoruki Amerikanac Aaron Brooks (3-2,2.76). Njegov 8. start ove sezone, a ima 3 pobede i 2 poraza. Do sad nije imao za protivnika NC, a ovo ćemu biti najteži ispit do sad. NC je najbolja ekipa na palici i svaki pitch će morati da bude perfektan ukoliko ne misli da bude udaran. Mislimo da on ne može ovde mnogo ali i da ga NC baš neće toliko rasturiti, držaće ih na nekih 3,4 poena sigurno u 5,6 izmena.

Starter Dinosa biće sjajni Amerikanac Drew Rucinski (4-1,2.23). On je odličan ove sezone, ima samo jedan poraz i čak 4 pobede. Međutim ima problem kad ne baca kod kuće, i obično u gostima prima veći deo poena. Imao je prošle sezone dva starta protiv Tigersa i primio je samo 1 poen. To nema veze jer je ovo totalno nova ekipa domaćina, koja mnogo dobro udara ove sezone.

Koliko puta se dokazalo ove sezone da Američki bacači prijaju domaćim udaračima. Sa druge strane kladionica stavlja samo 8,5 granicu na poene, a Dinosi u poslednjih 18/20 mečeva prešli tu granicu. Jednostavno igraju brilijatno na palici i protiv bilo kog bacača oni nađu način da daju poene. Tigersi su isto jedna vrlo dobra, iskusna udaračka ekipa. Kući pogotovo jako eksplozivno igraju, te su na poslednjih 9/10 utakmica postigli 5+ poena.

Predlog za ovaj susret je ukupno poena više od 8,5. Kvota je 1,65.

7:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje