sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja La liga. Danas su na programu tri duela.

22h Almerija-Real Madrid

Posle 7 sezona boravka u drugoj ligi, Almerija se konačno vraća u najjači rang Španskog fudbala. Svašta se izdešavalo sa tim timom u tih 7 godina. Bili su na rubu i ispadanja u treći rang, a eto ih sada na najjačoj sceni. Almerija je odigrala zaista dobru sezonu. Nakon dve vezane gde su bili na pragu ulaska,ali nisu uspeli, prošle sezone su odigrali perfektno i sa 80 osvojenih bodova plasirali se u La ligu. Almerija je klasičan spoj mladosti i iskustva. Mnoštvo mladih talentovani igrača, ukombinovanih sa nekoliko starijih iskusnih igrača je jako dobar spoj. Tokom prelaznog roka su se dodatno pojačali sa nekoliko igrača i sada je to jedna sasvim korektna ekipa koja može da izbori opstanak. Almerija je ekipa koja voli da igra otvoren fudbal. Bili su među najefikasnijim ekipama u drugoj ligi. Napad im predvodi nama veoma dobro poznat Sadik, bivši igrač Partizana i najbolji srelac druge lige. Sigurno da će on biti glavna pretnja po gol velikog Real Madrida.

Šta reći za Real Madrid. Prošle sezone su osvojili gotovo sve. Osvojili su La ligu, osvojili su Ligu Šampiona i pre neki dan su na lagan način uzeli i Superkup Evrope. Sjajan tim, nema se šta drugo reći. Sa klupe ih vodi preiskusni Karlo Anćeloti. Velika prednost Reala u odnosu na druge timove je što oni nisu skoro ništa menjali u timu. Doveli su Čuamenija i Rudigera i na taj način samo ojačali pozicije koje su im škripale. Iz godine u godinu ista ekipa igra i to se vidi, savršeno su ukomponovani. Sada zapravo dolaze rezultati kupovine mladih persektivnih igrača. Ti igrači poput Rodriga, Vinisijusa i ostalih sada polako pružaju svoje najbolje partije i postaju lideri tima, a pod patronažom su preiskusnih igrača kao što su Luka Modrić, Kros, Benzema. Savršen spoj mladosti i iskustva. Zapravo, funkcionisanje Real Madrida me najviše podseća na našu vaterpolo reprezentaciju. Imaju okosnicu iskusnih igrača i svake godine njima pridodaju nekoliko mladih igrača i puste ih da stasaju kako bi na vreme preuzeli ulogu lidera. Upravo zbog takvog poslovanja i dolaze svi ovi rezultati. Jako je malo slabih tačaka koje Real ima. Jedina uočljiva jeste rezervni napadač koji bi mogao da odmeni malo Benzemu. To je jedino što im fali,ali nema sumnje da će Anćeloti i to rešiti. Na osnovu svega i ove sezone možemo očekivani mnogo od ovog tima.

Očekivani sastavi:

Almeria possible starting lineup:
Fernando; Pozo, Ely, Babic, Akieme; De la Hoz, Costa, Robertone; Portillo, Sadiq, Ramazani

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Prognoza: Real je favorit na ovom meču i tu nema šta. Ukoliko žele da odbrane titulu ovakve mečeve moraju dobijati. Pogotovo je bitno startovati pobedom i na taj način iskoristiti kikseve Barselone i Sevilje.

Tip: 2 i G2+ @ 1.80 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje