subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih duela.

18:30h Real Sosijedad-Granada

Sosijedad ovo kolo dočekuje na 7mom mestu sa svega 3 boda manje od četvrtoplasirane Barselone. Dakle, još uvek su itekako u borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Ipak, ukoliko žele da nastave tu borbu potrebno im je pošto poto da se vrate u pobednički kolosek. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana remija gde nisu postigli niti jedan gol. Koliko je odbrana dobro funkcionisala na tim mečevima, toliko je napad bio loš. Generalno to je njihov stil igre ove sezone. Veoma jaka odbrana,ali i jedan dosta neefikasan napad. Ovaj meč im je jako bitan jer im nakon ove utakmice predstoji nekoliko bitnih mečeva kako u Evropi tako i u ligi i zbog svega toga pobeda na ovom meču je pod moranjem. Sosijedad je ekipa koja drastično bolje igra na domaćem terenu i to je jedan od aduta na ovom meču. Na ovoj utakmici za Sosijedad neće nastupiti Naćo Monreal, Bereneča, Fernandez i Zubeldia.

Što se tiče njihovog rivala na ovoj utakmici, Granade, oni u ovo kolo ulaze sa 16tog mesta sa svega 6 bodova više od ekipa u zoni ispadanja. U ovo kolo ulaze nakon tri vezana poraza u ligi.U seriji su od 5 mečeva bez pobede. Odlično su počeli Novu godinu, slavili su protiv Atletiko Madrida,ali nakon toga veliki pad forme i gubljenje svih mečeva redom. Moraju pošto poto da se probude ukoliko žele da izbegnu borbu za opstanak. Inače, reč je o timu koji ima jedan sasvim solidan napad,koji igra posebno dobro protiv favorizovanih rivala,ali nažalost takođe je i reč o timu koji ima dosta nekvalitetnu odbranu. Da stvari budu lošije postarali su se i izostanci. Na ovom meču ne mogu da računaju na 5 igrača. Van tima su:  Neyder Lozano, Santiago Arias, Luis MaximianoAntonio PuertasIsma Ruiz. 

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Rico; Merino, Silva, Zubimendi; Oyarzabal, Isak, Januzaj

Granada possible starting lineup:
Escandell; Quini, Sanchez, Torrente, Neva; Rochina, Milla, Gonalons, Raba; Bacca, Suarez

Prognoza: Sosijedad je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60 – 2:0


21h Espanjol-Barselona

Espanjol u svojoj povratničkoj sezoni u La Ligi ima trenutno 27 osvojenih bodova,što je dovoljno za 13to mesto. Od zone ispadanja su udaljeni preko 10 bodova,što je i najbitnije jer im je u ovoj sezoni glavni cilj opstanak. Što se tiče forme,tu baš i ne mogu da se pohvale previše. Nemaju pobedu u 2022. godini. U 5 mečeva svega 1 osvojen bod. Zaista malo i neshvatljivo kako su toliko pali u formi. Odbrana je dobrano zakazala jer su u tih 5 mečeva primili čak 12 golova,što je preko 2 po meču. To baš i nisu neki podaci koji ulivaju nadu pred ovo kolo i duel sa gradskim rivalom Barselonom. Pred ovo kolo ne mogu da računaju na Gila i Kalera,ali je dobra stvar povratak u tim napadača Raula de Tomasa.

Barselona u jako dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. U seriji su od dva vezana trijumfa, a u prošlom kolu su pregazili Atletiko Madrid sa ubedljivih 4-2. Nestvarno je šta je Ćavi uradio sa ovim timom. Zaista ih je preporodio. Skupio je Ćavi ovaj tim,bukvalno uz pomoć štapa i kanapa. Doveo je iskusne igrače poput Dani Alveša i Obamejanga bez uloženog Evra i to se ispostavilo kao pun pogodak. Platili su Ferana Toresa platili,ali i on se već sad polako isplaćuje, a ne sme se zaboraviti ni dolazak Adama Traorea.Pogodio je Ćavi sa svim pojačanjima i Barselona sada deluje mnogo kvalitetnije. Trenutno su na 4tom mestu,sa samo 3 boda manje od Betisa koji je na trećem mestu. Moje iskreno mišljenje je da će Barselona doći do drugog mesta jer su trenutno u ligi u najboljoj formi od svih timova. Pokušaće da nastave seriju pobeda protiv tima od kojeg nisu izgubili od 2009. godine. Dakle,ukratko,napad su drastično popravili,deluje sjajno sad, dok u odbrani još ima dosta mesta za napredak. U ovo kolo ulaze sa većim kadrovskim problemima jer će nedostajati čak 8 igrača.Van tima su: Dani Alveš, Umtiti,Fati, Serhi Roberto,Balde,Depaj,Leglet i Garsija.

Očekivani sastavi:

Espanyol possible starting lineup:
Diego Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Darder, Morlanes, Melendo; Puado, De Tomas, Vilhena

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Alba; F de Jong, Busquets, Pedri; Traore, Torres, Gavi

Prognoza: Bez obzira na sve Barselona je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko datih golova.

Tip: gost 2+ @ 1.75 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje