četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju nastavljamo sa predlozima za La ligu. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

14h Viljareal-Kadiz

Jedna jako loša sezona Viljareala. Nakon prethodne gde su završili u top 6 timova, trenutno su jako daleko od toga.Doduše nije ništa još gotovo,ali su šanse mizerno male. Oni su trenutno na 13 bodova zaostka za mestom koje vodi u Evropu naredne godine i trebalo bi pravo čudo da se dogodi pa da uspeju to da ostvare. Jedini način da se takmiče u Evropi jeste da osvoje istu, jer su se plasirali u narednu fazu. Oni u ovo kolo ulaze sa ogromnim samopouzdanjem jer su u prethodnom pregazili Barselonu sa 5-3 i to na gostovanju. Sigurno da im je ta pobeda dala krila i da će pokušati to da iskoriste na ovoj utakmici. Taj meč je pokazao kojim stilom igra Viljareal, a to je otvorena igra, vole da se nadigravaju sa rivalima i zbog toga na njihovim mečevima bude mnogo golova.

Njima u goste dolazi ekipa koja ima lošu sezonu kao što je imaju i oni tj možda i lošiju. Kadiz se trenutno nalazi u zoni ispadanja, a od sigurne zone su udaljeni svega 1 bod, tako da nije sve izgubljeno po njih, ima šanse za spas. Oni su promenili trenera i to je dalo rezultata jer su u prethodnom kolu uspeli da remiziraju sa Atl Bilbaom i tako osvoje zlata vredan bod. Imaju dosta loš napad, jako su neefikasni,ali su doveli mladog Juanmija na kraju prelaznog roka iz Betisa na pozajmicu kako bi popravili taj segment igre. Odbrana takođe nije na najzavidnijem nivou, pogotovo su loši na gostovanjima, tj treća su najlošija ekipa na strani.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Jorgensen; Femenia, Bailly, Cuenca, A Moreno; Akhomach, Comesana, Coquelin, Baena; G Moreno, Sorloth

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Mari, Chust, Pires; Alejo, Alex, Escalante, Navarro; Sobrino, Ramos

Prognoza:Domaćin je favorit i trebalo bi da daju nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.68


21h Real Madrid-Atl Madrid

Real Madrid u ovo kolo ulazi nakon pobede nad Getafeom,pobede koja im je donela prvo mesto jer sad imaju dva boda više od Đirone. Đirona je sinoć remizirala,pa Madriđani imaju šansu da se odlepe pred međusobni duel,naravno ukoliko slave na ovom meču. Real igra zaista sjajnu sezonu. Napad im funkcioniše jako dobro,efikasni su,daju zaista dosta golova. Što se tiče odbrane ona je najbolja u ligi sa svega 14 primljenih golova, a to je utoliko impresivnije kada se zna da igraju bez Kurtoe i Militaa gotovo celu sezonu. Istina,odbrana je malo podbacila u poslednje vreme tj pogovoto u mečevima gde igraju sa rivalima koji vole da napadaju. Dueli sa današnjim rivalom su to i pokazali,jer su primili na 2 prethodna duela 7 komada.

Atletiko igra,takođe jednu sjajnu sezonu. U senci su Đirone i Reala pa se ne priča o njima,ali kada se pogledaju brojke sve je jasno. Simeoneova ekipa igra sjajan fudbal. Promenili su stil igre i više nisu defanzivan tim,već isključivo napadački orijentisan i to daje rezultate. Zaista dosta golova postižu. U ovo kolo ulaze nakon pobede nad Rajom gde su dali 2 komada. Naravno ovakav stil igre donosi i ono loše, a to je dosta prostora za rivale,pa  neretko i primaju golove. Nalaze se na deobi trećeg mesta sa Barselonom,ali imaju 5 bodova više od Bilbaa koji je 5ti i na dobrom su putu da osiguraju Ligu Šampiona naredne sezone, a mogli bi i do trofeja preko kupa.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Witsel, Hermoso, Reinildo; Molina, De Paul, Koke, Saul, Lino; Griezmann, Morata

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane.

Predlog : GG @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje