petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Završila se i ta reprezentativna pauza. Nastavljamo sa najavama liga punom parom.

18:30h Celta-Real Madrid

Celta 36 bodova

Selta ovo kolo dočekuje na 11 tom mestu. Nisu u baš najboljoj formi u poslednje vreme. U poslednjih 6 kola slavili su svega jednom i to na domaćem terenu u jednom triler meču sa Majorkom. Nije čudno što su slavili samo na domaćem terenu,jer su oni ekipa koja godinama unazad većinu svojih bodova i osvaja na svom stadionu. Na strani nisu toliko ubedljivi. Takođe, svoje najbolje partije pružaju protiv timova koji su na vrhu tabele. Tačnije protiv velikih timova iz lige. Kao da ih ti mečevi posebno inspirišu. Jedna su od retkih ekipa koja u svaki, a pogotovo u mečeve kao što je ovaj ulaze apsolutno bez ikakvog respekta ka rivalu. Upravo zbog takvog pristupa oni i igraju takve mečeve napadački od prvog minuta. Ulaze u mečeve da se nadigravaju i to i čine pa šta bude. Neretko znaju da naprave velike probleme protivnicima koji su favoriti, pogotovo na svom terenu. Generalno su sigurni na tabeli, tako da tog pritiska i nemaju previše, zbog čega mogu da budu još opasniji. Napad im je kvalitetan, predvodi ga dvojac Aspas – Mina. Od njih dvojice se očekuje da naprave problem Realu. Odbrana nije toliko dobra i zaista su retki mečevi gde oni ne primaju golove. Što se tiče izostanaka na ovom meču trener Selte ne može da računa na samo jednog igrača, a to je Hugo Malo.

Real Madrid 66 bodova

Real u ovo kolo ulazi nakon debakla u El Klasiku. Barselona ih je pregazila sa 4-0 i poprilično ih poljuljala. Rezultatski taj poraz nije mnogo toga promenio. Real je na prvom mestu sa čak 9 bodova više od Sevilje i skoro sigurno će biti šampioni na kraju sezone. Stvarno bi čudo trebalo da se dogodi pa da oni ne osvoje titulu. Taj poraz je doneo drugu vrstu problema. Uneo je nemire u svlačionicu, došlo je do problema i situacija nije više toliko idilična. Došlo je  do problema na relaciji igrači-trener. Golman Kurtoa je nakon tog meča prokometarisao da će morati da popriča sa Anćelotijem o taktici koju sprovode i time ga indirektno optužio za ovaj debakl. Još jedna bitna stvar jeste i Realom raspored u narednom periodu. Oni nakon ovog meča imaju duel sa Čelzije u Ligi Šampiona i pravo je pitanje koliko će biti glavama već u tom meču. Dodatni problem pred ovo kolo stvaraju i izostanci. Van tima zbog povreda su Isko, Jović i Azar. Kros i Mendi su spremni,ali će biti sačuvani za meč sa Čelzijem. Takođe u timu neće biti ni trenera Karla Anćelotija koji ima Covid-19 virus.

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan otvoren meč. Velika motivisanost Selte da napravi dobar rezultat i pobedi veliki Real i smušenost,ali i razmišljanje o drugim mečevima Madriđana bi moglo da nam donese meč gde bi moglo da bude golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.80 – 1:2


21h Atletiko Madrid-Alaves

Atletiko Madrid 54 bodova

Atletiko Madrid u jako dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. Nakon onog šokantnog poraza od poslednjeplasiranog Levantea, gde nisu uputili niti jedan šut u okvir gola protivnika, Atletiko se drastično popravio. Kao da ih je taj poraz otreznio i probudio. Od tad pružaju mnogo bolje partije. Trenutno se nalaze na 4tom mestu tj na deobi 4tog mesta sa Barselonom sa svega tri boda manje od druplasirane Sevilje. S obzirom da Barsa i Sevilja igraju međusobno, Madriđani bi pobedom na ovom meču mogli i do drugog mesta. Atletiko je u seriji od 5 vezanih trijumfa i pokušaće na ovom meču da dođu i do 6te pobede i na taj način najave meč sa Mančester Sitijem u Ligi Šampiona sledeće nedelje. Posebno se popravio Simeoneov napad. Zaista od tog gore pomenutog meča gde je napad skroz zakazao oni su  postigli 11 golova na 5 mečeva, dakle malo više od dva po meču, što je odličan rezultat. Odbranu još uvek nisu konsolidovali. Generalno ona im pravi ogromne probleme tokom cele sezone. Dugo godina Atl Madrid nije primao toliko mnogo golova. Sreća pa se napad popravio pa uspeva da izvadi sve fleke od strane odbrane. Na ovom meču Simeone neće moći da računa na dosta igrača. Van tima su Korea i Koke zbog suspenzija, dok su Kunja, Wass, Vrsaljko i Lemar pod znakom pitanja. Grizman bi trebalo da bude odmoren na ovom meču za utakmicu Lige Šampiona sa Sitijem. U napadu bi mogao da se nađe Suarez koji je odigrao odlično za Urugvajce i sigurno da mu je to podiglo samopouzdanje.

Alaves 22 boda

Alaves ovo kolo dočekuje u dosta lošem raspoloženju. Oni se nalaze na pretposlednjem mestu sa čak 5 bodova manje od prve ekipe koja je van zone ispadanja. U seriji su od 5 mečeva bez pobede. U tih 5 kola su osvojili svega 2 boda. Jedna su od najlošijih gostujućih ekipa u ligi sa svega 6 osvojenih bodova na 14 utakmica. To baš i ne uliva nadu njihovim navijačima pred ovo gostovanje. Alaves izgleda baš loše ove sezone. Imaju najneefikasniji napad u ligi. Odbrana im je po broju primljenih golova jedna od najgorih. Treba baš neko ogromno čudo da se dogodi pa da oni opstanu u ligi. Prošle sezone su se spasili pred sam kraj,a ove sezone se to izgleda neće dogoditi. Jeste da zaostaju samo 5 bodova,ali njihova igra ne uliva veliko samopouzdanje. Moraju mnogo toga da promene ukoliko žele da se spasu. Nije ovo meč na kojem oni trebaju da traže bodove spasa. Takvi mečevi će doći u narednim kolima gde će igrati protiv ekipa sa dna tabele. Njih do kraja sezone očekuju dueli sa Levanteom, Kadizom i Majorkom i upravo će ti mečevi odrediti njihovu sudbinu.Nemaju nekih veliki izostanaka pred ovo kolo.

Prognoza: Atletiko Madrid je bez obzira na probleme koje imaju sa sastavom veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2 + @ 1.75 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje