utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

21h Rajo Valjekano-Atl Madrid

Rajo je pred ovo kolo u dosta lošoj formi. Oni su u seriji od 7 mečeva bez pobede, pritom imaju 6 vezanih poraza i remi u prošlom kolu sa Seviljom. Sve to ih je dovelo do 13 tog mesta na tabeli sa 8 bodova viška u odnosu na zonu ispadanja. Dobro su pozicionirani na tabeli samo zbog jako dobro odigranog prvog dela sezone gde su u jednom trenutku bili i među top 4 klubova na tabeli. Od sredine decembra pa do danas nisu nikog pobedili i to je prouzrokovalo ovakav pad. Generalno,oni mogu da budu zadovoljni sezonom, cilj je bio obezbediti opstanak i čini se da su to i uspeli. Reč je o jednom dosta kvalitetnom timu, timu koji iz godine u godinu dosta ulaže u igrački kadar i nema sumnje da će već sledeće sezone biti još jači. Na današnjem  meču će imati i problema sa sastavom jer su van tima Unai Lopez, Radamel Falcao, Martin Merquelanz i Esteban Saveljich.

Atletiko Madrid u mnogo boljem raspoloženju ulazi u ovo kolo. Nakon niza loših rezultata, serije poraza, koja je kulminirala porazom od Levantea na domaćem terenu, Simeoneova ekipa je počela da igra drastično bolje. Kao da ih je taj poraz osvestio i od tog trenutka su počeli da vezuju pobede. Tretnuno su u seriji od 4 vezane pobede u ligi,a tokom nedelje su ostvarili i veliki uspeh plasmanom u narednu fazu Lige Šampiona jer su slavili protiv Junajteda u Mančesteru. Sigurno da im je ta pobede dodatno dala krila i da će tek sad biti punog samopouzdanja. U ligi su trenutno na deobi trećeg mesta sa Barselonom, preti im Betis koji je 5ti i koji zaostaje samo 2 boda, a Sosijedad zaostaje 4, dakle trka za mesto koje vodi u Ligu Šampiona je itekako živa i samo jedan kiks može da napravi veliki problem. Iz tog razloga Atl Madrid mora da pobeđuje, mora da nastavi sa dobrim partijama. Neverujem da će Simeone išta da menja u sastavu, msm da rotira zbog nekog umora igrače ili nešto slično. Bodovi su mu preko potrebni u ligi. Van tima zbog povreda su Lemar, Wass, Kunja i Vrsaljko.

Očekivani sastavi:

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, M Suarez, Catena, F Garcia; Comesana, Valentin; Bebe, Trejo, Palazon; Guardiola

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Savic, Gimenez, Reinildo; Llorente, Kondogbia, Herrera, Koke, Carrasco; Griezmann, Felix

Prognoza: Atl Madrid jeste favorit na ovom meču i trebalo bi da slave,ali ono što može da zabrine jeste njihova odbrana jer primaju zaista mnogo golova. Iz tog razloga ćemo odigrati nešto oprezniji tip, zbog potencijalnog gola Rajo Valjekana.

Tip: X2 i 2+ @ 1.68 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje