subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Evrope: Predlog za klađenje – 27. Oktobar

Članak otvarati do 21:00


Peto kolo Lige Evrope donosi duel između Crvene Zvezde i Trabzona. Kladionice su ulogu favorita dale Crvenoj Zvezdi sa kvotom 2,00 što je proprlično iznenađujuće ako se uzme u obzir igra Zvezde i onaj meč iz Turske u kojem je Trabzon poprilično dominirao.
Mi ćemo ovde predložiti jedan specijal koji će retko ko odigrati. U pitanju su faulovi i mi igramo preko današnje margine.

Statistički gledano, Crvena Zvezda je tim na čijim mečevima pada najviše faulova. Nije to do sudija, nije to do kriterijuma to je prosto do postavke igre i naravno igrača u njenom timu.
Ovo je jako bitan meč ne samo za Crvenu Zvezdu nego i za Trabzon. Eventualna pobeda Crvene Zvezde bi napravila pravi haos u ovoj grupi, tako da Trabzon u Beograd ne dolazi na izlet. Za očekivati je da će biti velike borbe za svaki pedalj terena.

Ključna stvar za faulove jeste igranje Gejlora Kange i Sekua Sanogoa. Prvo ćemo da krenemo od ovog drugog. Prosto, Sanogo je klasičan destruktivac, bez imalo kreacije u svojoj igri. Verujemo u bar 5-6 njegovih faulova.

Što se Kange tiče po nama najbolji igrač Crvene Zvezde i ključ njene igre. Čovek koji voli da drži loptu u nogama i to je ključ, držanje lopte u nogama, vrlo često i predugo. To dovodi da ga protivnički igrači fauliraju bezbroj puda, a ume i da iscenira Gabonac bez ikakvih problema.
Odbrana Zvezde je vrlo ranjiva i nesigurna. Dragović je zbog toga veoma grub u pojedinim situacijama, a ne zaostaje ni mladi Eraković. Sve ovo dovodi do sledećih brojki koje jasno ukazuju da Zvezda igra veoma oštro i sa mnogo faulova.

Utakmice u Ligi Evrope:

Crvena Zvezda – Monako 30 faulova
Crvena Zvezda – Ferencvaroš 28 faulova
Trabzon – Crvena Zvezda 24 faula
Ferencvaroš – Crvena Zvezda 37 faulova

Predlog za klađenje: Više od 24,5 faulova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 23 faula

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje