sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona – Poeni igrača

Predlozi izgledne šanse za prolaz


B. McLemore (Breogan) 12.5+/alt 10.5+✅️

E. McCollum (Pinar) alt 13.5+✅️

Majstorica u Turskoj gde iako favorizovani domaćin, ne verujemo da će lako izaći na kraj sa španskom ekipom.

Iako je Ben tek došao u Breogan kao zamena za Andersona, pokazao se kao dobro pojačanje gde je za sada beležio u Španiji 7, 12 i 12 (sve partije sa ispod 21 minut), i 2 meča sa Pinarom sa po 17 i 24 poena (partije sa 27 i 24 minuta).

Sa druge strane, i pored silnih pojačanja, Erick je i dalje prvi strelac Pinara koji na domaćem parketu u oba takmičenja na 13.5 ima skor od 10 overa i 1 under.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje