četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (petak 16.jun)

Dva predloga za koje smatram da imaju veliku šansu da prođu kroz poznati sistem Martingale. Otvarati do 02h!


Texas Rangers – Toronto Blue Jays 8,5+  (mozzart)

Kao što to već biva utorkom i petkom, timove kreću svoje nove tromeče. Derbi se igra u Teksasu a gostovaće dobar Toronto. Ovo je njihov prvi međusobni susret ove sezone, a odigraće ih ukupno 7.

  • Game 1: Perez vs Gausman 1,70 korak 1,ulog 5000 1:2
  • Game 2: Duning vs Richards 9,5+ korak 2,ulog 10000 4:2
  • Game 3: Gray vs Bassitt 8,5+ korak 3,uloga 20000 11:7 +1000

 

Ako pogledamo startne bacače rekli bi da su to veoma dobri dueli. Ali kako to već biva ove sezone, to ništa ne mora da znači, pa ne pridajem neki značaj tome. U sutrašnjem meču ne znamo bacača Toronta, a sa druge strane će bacati Duning, pa mi to deluje kao najlakša opcija za over. Bilo kako bilo obe ekipe su u sjajnoj ofanzivnoj formi, pa Teksas kući ima 100% overa u tromečima. Toronto zbog dobrih bacača, ima malo lošiju statistiku overa, pa su dve serije otišle u under.

Teksas je od poslednjih 10 utakmica, 8x prešao granicu, dok je Toronto uradio to 6x. Teksas vodi u svojoj diviziju, deluje da ako nastavi ovako, tako i ostati do kraja.


Houston Astros – Cincinati Reds 8,5+ 1,80  (mozzart)

Nekada divizijski rivali u centralnoj diviziji Nacionalne konferencije, odigraće naredna tri dana jedina tri međusobna susreta ove sezone.

  • Game 1: France vs Abbott korak 1,ulog 3000 2:1
  • Game 2: Bielak vs Greene 8,5+ 1,90 korak 2,ulog 6000 3:10 profit +2400
  • Game 3: Blanco vs Weaver

 

Hjuston i dalje bez Alvareza beleži pobede. Uzeli su 2/3 u prošloj seriji protiv Vašingtona, a tromečom protiv Redsa, nastaviće niz od 9 vezanih utakmica na svom terenu (i sledeća 3 meča protiv Metsa igraju na svom terenu).

Redsi u seriji od 5 vezanih pobeda, a na 9/10 poslednjih mečeva je bio over. Za to je zaslužna uprava kluba koja je povukla najboljeg prospekta kluba, De la Kruza. Dečko je vrhunski talenat i ako ovako nastavi može lagano biti Rookie godine. U 9 odigranih utakmca ima HR, 2B, 3B i 8udaraca. Redsi su vodeći tim lige po jačini kontakta, drvetu i po najmanje strikouta.

Manji ulog sam stavio samo zato što ne poznajem toliko ove mlade bacače, a generalno sva tri meča mi deluju izjednačeno. Opet sa ovakvom formom ekipe, svaki može doći over, pogotovo ako dodamo kraći teren u Hjustonu!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje