ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (petak 23.jun)

Predlozi za koje smatram da mogu da prođu iz 3x kroz sistem Martingale! Otvarati do pola 1 noćas!


Cincinati Reds – Atlanta Braves 10,5+ 1,75 korak 1, ulog 3000 11:10 profit +2250

Sinsinati je u nizu od 11 vezanih pobeda, dok je Atlanta na koti od 8 vezanih trijumfa. To samo jedno znači, da neko mora prekinuti ovaj niz i to već večeras.

Redsi su uz Arizonu iznenađenje prvenstva. Povratak iskusnog Votta, rezultovala je automatskim homerom na drugom izlasku na palici. Željan je bejzbola, jer je skoro dva meseca pauzirao zbog povrede. Kruz udara dobro, Fraley, India.

Atlanta je lider Nacionalne konferencije i oni će 99% ostati tu do kraja, jer su ostali bitni rivali daleko od njih. Udaračka nadmoć je konačno došla do vrhunca, a prosek od 8 poena po meču u ovim pobedama nije slučajnost!

  • Game 1: Weaver vs Smith 11:10
  • Game 2: TBD vs Shuster
  • Game 3: Lively vs Morton

 

Ove sezone rivali su igrali tri međusobna susreta i na sva tri meča slavila je Atlanta (5:4,7:6,5:4). Ako pogledamo bacačke duele, prvi deluje da može u over, ali zbog visoke granice, procenat sigurnosti opada. Sve u svemu u tri meča, jedan over mora doći, jer se očekuje da ove ekipe nastave tamo gde su stali!


Baltimore Orioles – Seattle Mariners 8,5+ 1,85 korak 1,ulog 2000 1:13 profit +1700

Baltimore bez obzira na ne igranje Mulinsa i Mountcastle igra dobar ofanzivni bejzbol. Jedan od igrača koji je iskoristio dobro svoju šansu je Ryan O Hearn. Ima udarac na poslednjih 10 utakmica.

Sijetl je juče uništio Jenkise u Bronksu, pa je malo povratio samopouzdanje posle nekih loših utakmica.

  • Game 1: Gibson vs Gilbert 1:13
  • Game 2: Kremer vs Miller
  • Game 3: TBD vs Kirby

 

Sijetl ima zaista dobre startne bacače, pa zato ne bi nešto forsirao sa prevelikim ulogom. Opet povoljan vetar u Baltimoru je uvek plus za udarače pa nekako mislim da će konstantna granica od 8,5 biti bar jednom prebačena. Kroz istoriju međusobnih susreta, uvek je prštalo u Baltimoru, a ako pogledamo samo poslednjih 30 utakmica, čak 21 je ušlo u over!


San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks 8,5+ 1,95 korak 1, 3500 8:5 profit + 3325

Ne bi mnogo trošio reči ovde, jer je jasno kao dan. Ekipa su toliko dobre udarački da je realno da sve tri utakmice odu preko granice. Plus dodati stadion Divova koji je pogodan za brdo levorukih udarača u jednoj i drugoj ekipi, te će lopta često leteti preko u tom pravcu.

  • Game 1: Webb vs Davies 8:5
  • Game 2: TBD vs Kelly
  • Game 3: De Sclafani vs Nelson

 


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

1 komentar

  1. Svaka čast kolega na MLB , ja sam nekada pratio svaku noc i znao sam sve bacace napamet u gluho doba noci, kako sam stariji sve je manje vremena i zato Hvala ti na tvome trudu i samo nastavi tako dobro. Pozdrav iz Hrvatske

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje