nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (utorak 04.jul)

Predlozi za koje smatram da mogu proći kroz sistem Martingale. Otvarati do ponoći.


Washington Nationals – Cincinati Reds 9,5+ 1,90 korak 2, ulog 6000

Vašington ne važi za top ekipu u konferenciji, ali poslednji rezultati digli su malo ekipu iz pepela. Pola ekipa su rukiji koji ove sezone dobro nose ekipu. Biće bez Roblesa i Kiebooma u ovom tromeču.

Redsi su iznenađenje sezone i kako stoje stvari konkurisaće za play off mesto. Dosta povreda na mestu bacača, ali bitno da nema povreda od pozicionih igrača, pa će u najjačem sastavu pokušati da nastave pobednički niz. Imaju 9/10 pobeda u seriji. Ne zna se ko bolje udara, da li Friedl, Voto ili De la Kruz.

  • Game 1: Irvin vs Weaver 10,5+ 2:3 korak 1,ulog 3000
  • Game 2: Corbin vs Kennedy 9,5+ 1,85 korak 2,ulog 6000 profit +1800
  • Game 3: Gray vs Aschraft

 

Vrlo loši bacači u prva dva susreta, dok će nas tek u 3.meču čekati vrhunski bacački duel, ali će i tad granica biti mnogo niža od ove današnje.


San Francisko Giants – Seattle Mariners 7,5+ 1,90 korak 1, ulog 5000

Očekujem sličnu granicu na svakom meču, pa i idelnije uslove za prolazak. Naime obožavam stadion u SF, idealan za mnogo levorukih udarača koji će udarati.

Giantsi sjajno igraju na svom terenu, pa u poslednjih 10 mečeva imaju prosek od 6 postignutih poena. Jedna ruki ekipa, koja pored par veterana čini jedan dobar kolektiv. Ono što može biti mali problem jesu odustvo: Yastrzemskog, ali i uputni su Estrada, Cradford, Wade i Conforto. Oni su imali manje povrede prethodnog vikenda.

Sijetl je u dobroj formi, te ih prati 8 overa u poslednjih 10 mečeva. Imaće dosta prednosti protiv ne tako brilijantih domaćih bacača. Webb ima loša iskustva protiv Sijetla prošle sezone, a i Cobb baš nema dobra sećanja.

  • Game 1: Webb vs Woo 7,5+ 1,90 korak 1, ulog 5000 5:6 profit +4750
  • Game 2: TBD vs Gilbert
  • Game 3: Cobb vs Miller

 

Ako pogledamo međusobne susrete, nisu mnogo igrali. Ali od 2015. imaju 12 vezanih overa na stadion Divova. Svaki meč je ušao u debeli over, ako pogledamo današnju granicu.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje