subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (utorak 04.jul) broj 2.

Predlog za koji smatram da može da prođe kroz sistem Martingale. Otvarati do 22h.


Tampa Bay Rays – Philadelphia Phillies 8,5+ korak 2 uspešan

Dve fantastične ekipe igraće tromeč do četvrtka. To će im biti i jedini međusobni susreti u ovoj sezoni.

Tampa je vodeća u Američkoj konferencija i igra sezonu za pamćenje. No, imaju dosta problema sa povređenim bacačima, pa će u drugoj i trećoj utakmici biti upitno ko će bacati. Tampa ima dobar bullpen, pa su zato granice obično niže od običnih. Ko god da stane, imaće problema sa Filom, koja je u dobroj formi.

Fila se vratila na pobednički kolosek, nakon lošeg početka sezone. Sad su već na 44-39 i deluje da mogu da se domognu play off-a. Nakon povratka Harpera, ekipa je ofanzivno živnula, pa je prvih 5 udarača pretnja za svakog bacača.

  • Game 1: Eflin vs Nola 7,5+ korak 1,ulog 3000 1:3
  • Game 2: Litell vs Walker 8,5+ 1,80 korak 2,ulog 6000 profit +1800
  • Game 3: TBD vs Sanchez

 

Ako pogledamo bacačke duele, danas će biti najjači. Shodno tome je i toliko niska granica. Ali ako pogledamo poslednja 4 susreta Eflina, njegova forma je u drastičnom padu. Za Nolu važe još gore brojke jer on redovno prima 2+ poena,osim jedne nule u pretprošlom startu protiv Atlante.

Kako god bilo, jurimo bar jedan over u ovom tromeču i ne brinem da nećemo gledati fantastičan bejzbol, jer je motivacija protiv najboljih uvek na visokom nivou.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje