Predlog za koji smatram da može da prođe kroz sistem Martingale. Otvarati do 22h.


Tampa Bay Rays – Philadelphia Phillies 8,5+ korak 2 uspešan

Dve fantastične ekipe igraće tromeč do četvrtka. To će im biti i jedini međusobni susreti u ovoj sezoni.

Tampa je vodeća u Američkoj konferencija i igra sezonu za pamćenje. No, imaju dosta problema sa povređenim bacačima, pa će u drugoj i trećoj utakmici biti upitno ko će bacati. Tampa ima dobar bullpen, pa su zato granice obično niže od običnih. Ko god da stane, imaće problema sa Filom, koja je u dobroj formi.

Fila se vratila na pobednički kolosek, nakon lošeg početka sezone. Sad su već na 44-39 i deluje da mogu da se domognu play off-a. Nakon povratka Harpera, ekipa je ofanzivno živnula, pa je prvih 5 udarača pretnja za svakog bacača.

  • Game 1: Eflin vs Nola 7,5+ korak 1,ulog 3000 1:3
  • Game 2: Litell vs Walker 8,5+ 1,80 korak 2,ulog 6000 profit +1800
  • Game 3: TBD vs Sanchez

 

Ako pogledamo bacačke duele, danas će biti najjači. Shodno tome je i toliko niska granica. Ali ako pogledamo poslednja 4 susreta Eflina, njegova forma je u drastičnom padu. Za Nolu važe još gore brojke jer on redovno prima 2+ poena,osim jedne nule u pretprošlom startu protiv Atlante.

Kako god bilo, jurimo bar jedan over u ovom tromeču i ne brinem da nećemo gledati fantastičan bejzbol, jer je motivacija protiv najboljih uvek na visokom nivou.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.