četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (utorak 13.06.)

Dva predloga za koje smatram da imaju veliku šansu da prođu kroz poznati sistema Martingale. Otvarati do 01h!


Baltimore Orioles – Toronto 8,5+ 1,80 maxbet

Naredna tri dana ovi rivali će igrati međusobne duele. Obe ekipe su u play off mestu, a ofanziva je najjače oružije obe ekipe.

Baltimor će biti oslabljen neigranjem dva veoma bitna igrača: Mulinsa i Mountcastle. Pa iako su veoma bitni u napadu, Baltimor se snalazi i bez njih, pa 4 vezane pobede bez njih nešto govori. Toronto uvek jak i nezgodan, a možda meni bitan šraf u lajnapu jeste izostanak Brendan Belta, a ako mene pitati Biggio je mnogo bolji udarač od njega, pa je ovo i plus za nas.

  • Game 1: Kremer vs Bassitt 8,5+ korak 1 ulog 5000  11:6 profit +4000
  • Game 2: Bradish vs Berrios 
  • Game 3: Wells vs Kikushi 

 

Realno gledano, sva tri bacačka duela su veoma slična. Možda bi ovaj prvi mogao već da nam bude dobitan, jer Toronto ima veoma dobre brojke protiv Kremera. Plus na to da dodamo njegovu lošu formu, pa će gost biti favorit u tom meču. Mi ćemo navijati da njihov napad eksplodira, jer će Baltimor protiv Bassita imati dosta teži posao. Tokom serije, kladionice će verovatno držati istu granicu!


Houston Astros – Washington Nationals 8,5+ 1,93 maxbet

Takođe tri susreta ovih rivala u tri dana. Obe ekipe imaju problema sa pobedama u poslednje vreme, pa se ne nazire favorit.

Verovatno glavni problem loše forme Hjustona je odsustvo najboljeg udarača ekipe, Jordana Alvareza. On će biti van stroja do kraja meseca. Prošli meč, Hjuston je bio na nuli protiv Klivlenda, ali je ipak u prva dva meča pokazao udaračku meč.

Ekipa iz DC je fenjeraš Nacionalne lige. Međutim napad itekako fukcioniše, a bacači redovno zakazuju, što veoma godi našoj opkladi.

Obe ekipe su od početka sezone 100% što se tiče overa u seriji, tako da ne bi trebalo biti problema ni ovog puta, pogotovo u večerašnjom meču gde će biti najlošiji bacači.

  • Game 1: Brown vs Corbin 8,5+ 1,93 korak 1 ulog 3000 6:1
  • Game 2: Valdez vs Gray 7,5+ 1,85 ulog 6000 5:4 profit +2100
  • Game 3: Javier vs Gore 

Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje