ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB predlog – subota 15.05.

U okviru MLB lige,najbolje bejzbol lige na svetu večeras od 22:10 sastaće se Detroit Tigersi i Chicago Cubsi. Sinoć su u prvom meču serije slavili Cubsi 4:2.

Starter za Tigerse je Jose Urena (1-4,3.60). Imao je 7 startova ove sezone i u nijednom startu nije primio ispod 2 poena. Večeras će mu biti problem Happ (5-10) i Rizzo (7-14) protiv kojih ima .500 AVG.

Starter za goste biće Trevor Williams (2-2,5.81). Zaista jako loša sezona za ovog veterana, gotovo konstantno već na početku prima poene. U karijeri je retko bacao protiv ovih udarača, a najslabije brojke ima protiv Castra (2-3,HR).

Nakon lošeg starta Tigersi su se malo konsolidovali i vezali 4 pobede, da bi sinoć prekinuli tu seriju. Iako im je rekord 13-25, na palici uopte nisu loši. Lajnap je lepo raspoređen i jednostavno nema rupe. Od sjajnog Grosmana na leadoff mestu do Castra koji je na sredini i ima trenutno najbolje brojke u timu. U redove Cubsa vraća se veliki Kris Brayant koji je već pokazao svoju sjajnu formu udarivši HR sinoć u 3.izmeni. Takođe vrlo bitan udarač Pederson se vratio na svoje leadoff mesto i na 1. i 2. biće dosta problema za protivničke bacače ukoliko se razmašu. Raduje DH koji će imati ekipe jer se igra u Detroitu, što je još jedna prednost kad se igra na poene.

PREDLOG: 8,5+ 1,75

9:8

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje