sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je novo kolo MLS lige. Za vas smo spremili nekoliko veoma zanimljivih najava.

01:30h Columbus-New England

Kolumbus je počeo jako dobro ovu novu sezonu. U seriji su od tri vezana trijumfa, trenutno su na četvrtom mestu Istoka, sa 4 boda manje od lidera Sinsinatija. Za tim koji većinom bude oko 8mog mesta ovo je uspeh. Igraju jako dobro, pogotovo napadački, uostalom to i nije čudno jer ih je preuzeo, moj omiljenih trener u MLS-ligi, Vilfred Nensi. Sve Nensijeve ekipe igraju tako, napadački na gol više, setite se samo Montreala prethodne sezone. Kolumbus je u poslednja tri kola postigao ukupno 12 golova, od početka sezone 17 na 7 mečeva, što dovoljno govori o stilu igre koji forsiraju. Što se odbrane tiče na 7 mečeva 8 primljenih golova, opet i to je sasvim očekivano,zbog stila igre. Jednostavno sve Nensijeve ekipe igraju otvoren fudbal na gol više i to je tako.

Njihov današnji rival je ekip Nju Inglanda, jedna prava takmičarska ekipa koja se trenutno nalazi na drugom mestu Istoka sa samo bodom manje od lidera Sinsinatija. Nju Ingland je tim od kojeg retko kad možete videti meč sa 5,6 golova, ne oni igraju taman koliko treba 2 do 3 gola je neka njihova mera. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Montreala,što je bila njihova 3ća pobeda u poslednja 4 kola i vidi se da iz kola u kolo dižu igru, kako napadački, tako i odbrambeno. Postigli su 12 golova, drugi su napad Istoka, odmah iza današnjeg rivala, što je zaista dobar rezultat.

Predlog: Duel dva jako dobra napada bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.68


01:30h Toronto-Atlanta

Toronto u ovo kolo ulazi nakon remija. Još jednog remija u nizu. Od početka sezone imaju 5 remija, što je najviše u ligi. Nikako da slave, nikako da upišu pobedu, tj upisali su samo 1 pobedu i to na startu sezone. Zbog svih tih remija su trenutno na 8mom mestu sa 8 osvojenih bodova. Bredlijev tim nikako da razbije taj maler i da slavi na nekom meču. Igraju oni dosta dobro. Odbrana je drastično bolja nego prethodne sezone msm to je bio segment tima koji je najviše zaostajao jer su primali zaista mnogo golova, bili su među najgorim odbranama u ligi. To neće biti slučaj ove sezone,ali isto tako napad nikako da podigne svoj nivo. Toronto ima jedan jako dobar napad, napad koji predvode evropski igrači, doduše nema Insinjea, ali tu je Bernadeski. Stvaraju oni šanse i samo je pitanje trenutka kada će da prorade.

Njima danas gostuje jedan od najskupljih timova u ligi. Atlanta iz godine u godinu ulaže ogromna sredstva u tim,ali nikako da dobiju očekivane rezultate, svake godine velika očekivanja i na kraju se dogodi i veliko razočarenje. Ove sezone nakon 7 odigranih kola zauzimaju 3će mesto, sa samo 3 boda manje od lidera, tako da su jako dobro krenuli,ali videćemo kako će to sve da se završi. Što se tiče stila igre, igraju napadački, otvoren fudbal msm na 7 mečeva 14 postignutih i 10 primljenih golova najbolje govori o svemu tome. Pitanje je samo koliko će im ovakav stil igre doneti ove sezone. Ekipe koje igraju tako ne prolaze baš najbolje.

Predlog: Očekuje nas jedan otvoren meč na kojem bi mogli da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60


02:30h Austin-Vancouver

Ostin= razočarenje. Makar razočarenje kada je star sezone u pitanju. Nakon sjajne prethodne sezone kada su postavili brojne lične rekorde svi su očekivali da ove sezone nastave u istom ritmu tj da nastave da rastu i pomeraju granice,ali ništa od toga, makar za sad. Zaista jedan očajan start sezone. Sve je počelo eliminacijom iz Lige Šampiona od tima sa Haitija, to ih je dosta poremetilo i samo se nastavilo u ligi. Odbrana je totalno podbacila, doduše nije ona nikad ni bila jaka,nego je bila maskirana dobrim napadom. Sada kada je napad takođe podbacio nema ko da vadi fleke i sve se vidi. Svi su u isčekivanju da vide onaj stari Ostin, da proradi taj napad i da vidimo golove, da li će se i kada dogoditi pitanje je, moje mišljenje je da bi to moglo da se vidi na ovom meču.Vreme je da Driusi i kompanija krenu na bolje.

Rekoh da je rival pogodan za tako nešto tj da proradi napad Ostina iz prostog razloga jer Vankuver nije tim koji je defanzivno jak. Vankuver je ekipa koja igra otvoren fudbal, vole da se nadigravaju sa rivalima i često njihovi mečevi završavaju sa dosta golova i to na obe strane, nešto što Ostinu može da leži. Takođe Vankuver mnogo bolje igra na domaćem teren nego na strani i to je jedan od razloga. Videćemo kako će se tim Vanija Sartinija snaći na ovom gostovanju.

Prognoza: Mogli bi da vidimo dosta golova i na obe strane terena.

Tip: domaćin 2+ @ 1.93

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje