sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je 10 duela MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

01:00h Vankuver-San Jose

Vankuver u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Nakon serije od tri vezana poraza i početka sumnje u trenera Sartinija usledila je veoma bitna pobeda nad kanadskim rivalom Torontom. Jeste da je ova pobeda izvojevana u dosta čudnim okolnostima, tj pod dosta čudnim sudijskim odlukama,ali pobeda je pobeda. Nije sad da je Vankuver odigrao neku sjajnu utakmicu,ali da ima napretka u igri ima. Posebno raduje odlučnost sa kojom su ušli u ovaj meč. Mnogo su bolje izgledali na terenu nego do sada. Konačno su postigli i gol, što je jako bitno jer imaju jedan od najgorih napada u ligi. Do sada su postigli samo 7 golova u 11 mečeva i upravo zbog toga je svaki gol veoma bitan. Odbrana im nije previše jaka, istina, nisu primili gol protiv Toronta,ali treba napomenuti da je Toronto promašio penal,ali i da im je poništen jedan gol. Moraće Sartini dosta da poradi na toj odbrani ukoliko žele neki napredak na tabeli.

Forma San Hosea se drastično popravila od promene trenera. Od kada je na klupu seo Španac Aleks Kovelo San Hose igra mnogo bolje. U poslednja 4 kola su osvojili 7 bodova. U prošlom kolu su slavili protiv Kolorada i na toj utakmici nisu primili gol, što je ove sezone zaista retkost. Na sve to nadovezala se i velika pobeda u kupu protiv Sijetla tokom nedelje koja im je zasigurno dodatno podigla samopouzdanje. Uspeo je, dakle, Kovelo da popravi oba dela tima. Posebno je popravio napad,a za odbranu, kažem, ima napretka,ali treba tu još dosta da se radi. Njihova slaba tačka ove sezone su gostovanja. Jako teško postižu golove,ali ih vrlo lako primaju. Gol razlika na gostovanjima im je 3-10. Dakle, samo tri postignuta gola na 4 utakmice. S obzirom da domaćin nema nešto previše jaku odbranu,eto prilike da poprave taj skor.

Prognoza: Duel dva tima koja imaju slabe odbrane bi mogao da nam donese meč na kojem bi oba tima mogla da postignu makar po jedan gol.

Tip: GG @ 1.63 – 3:3


Još jedan bonus tip

2:30h Hjuston – Nešvil GG @ 1.95 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje