subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, play off, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas se nastavlja MLS liga. Ulazimo polako u samu završnicu. Danas su na programu finala Istočne i Zapadne konferencije.

Finale Zapada:

20h Los Anđeles-Ostin

Duel dve relativno mlade ekipe u MLS karavanu. Oba tima su nedavno napravljena i eto ih u finalu.

Finale za Los Anđeles nije veliko iznenađenje. Ova ekipa je pravljena i bila je i projektovana za finale pa i za samo osvajanje lige.Odigrali su jednu jako dobru sezonu. Regularni deo prvenstva su završili na prvom mestu i to dosta dominantno su protutnjali zapadom. Napad im je jedan od najefikasnijih u ligi. Predvode ga Karlos Vela i Geret Bejl. Tokom cele sezone su igrali ofanzivan napadački fudbal pa i ne čudi što su bili najefikasniji.Što se tiče odbrane, ona je bila jedna od najboljih na zapadu,ali je u poslednje vreme malo popustila. Predvodi je italijanski as Đorđo Kijelini. Zaista jedan kvalitetan i pre svega skup sastav kojem je sve osim finala neuspeh. Zaista je previše para uloženo u ovaj projekat.

Sa druge strane imamo jednu priču kao iz bajke. Ako se za Los Anđeles moglo očekivati da će doći do finala, za Ostin sigurno nije. Ostin je još jedan mladi tim u MLS karavanu koji je za kratko vreme napravio veliki uspeh. Prethodne sezone su bili jedan od najgorih timova u ligi,a evo ih sada u finalu. U ligaškom delu su bili drugoplasirani. Oni su kao i Los Anđeles jedan od timova koji ima veoma dobar i kvalitetan napad. Po broju postignutih golova samo je Los Anđeles postigao više. Imaju fenomenalnog Argentinskog napadača Driusija koji ih je vodio tokom cele sezone, a tako je nastavio i u plej ofu. Nema sumnje da će na ovom meču biti najveća pretnja po gol rivala. Ukoliko uđu u veliko finale on je zasigurno kandidat za MVP-ja lige. Odbrana im je nešto slabiji deo tima,ali napad to sve pokriva. Zaista jedna dobra ekipa koja je svima prirasla za srce i sigurno da će svi pravi ljubitelji fudbala danas navijati za njih.

Prognoza: Jeste da je domaćin favorit,ali da će lagano da prođu to ne. Ostin je ove sezone jedina ekipa koja je ubedljivo porazila, pa da kažem slobodno, i ponizila Los Anđeles i to na njihovom terenu kada su im dali 4 komada. Zna Ostin sa njima,ali i Ostin igra opušteno jer nema šta da izgubi. Oni su već sada napravili ogroman uspeh. Ono što bi trebalo da vidimo na ovom meču jesu golovi. Moglo bi ih biti dosta i to na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 1.53 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje