sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na golu treći golman, fali još šest igrača!

Ovoj ekipi će faliti prva dva golmana pa će najmlađi od njih na gol, takođe faliće i šest igrača, među kojima su dvojcia najstandardnijih defanzivaca, zbog povreda i reprezentativnih obaveza. Meč možete preuzeti okvirno do 21 čas, a predložena kvota je okvirno 1,90!

Radi se o susretu Druge lige Holandije, a od 21 sat se sastaju Eindhoven FC i Excelsior, meč se igra u sklopu 7.kola.

Ekipa Eindhoven trenutno zauzima 10.mesto sa skorom 2 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razlikom 9:14. Na svom stadionu odigrali su do sada tri meča i još uvek nemaju pobedu 2 remija i poraz uz gol razliku 5:6. Za današnji meč, trener će imati problema oko sastava tima jer neće moći da računa na startna dva golmana Swinkels (4/0/1) i Jonkermna (3/0/0) su povređeni, pa će na gol 18-godišnji Borgmans. Uz to još šest igrača neće moći da igraju, to su defanzivac sa najviše odigranih minuta ove sezone, Mavouna Amevor (6/0/0) koji igra za selekciju Toga, potom nema ni drugog defanzivca po minutaži, Pitera Bogaersa (6/0/1) koji odrađuje suspenziju, a faliće i portugalac Ze Pedro koji ne igra od početka sezone. U veznom redu nedostaje standardni Iker Pozo (6/1/0), kao i Cesc Faber (0/0/0), dok u napadu nema Van Der Sandea (6/1/1) i Sleegersa (0/0/0).

Excelsior se nalazi na 13.mestu sa 2 pobede i 4 poraza uz gol razliku 15:15. Tim koji igra jako otvoreneo i efikasno, postižu prosečno 2.5 golova po meču, ali toliko i primaju. U gostima su odigrali 3.meča, dve pobede i 1 poraz uz gol razliku 9:5. Njima će faliti defanzivac B. Ormonde-Ottewill (6/0/2) i najverovatnije veznjak Bruins (4/0/3).

Mišljenje urednika: Ekipa Excelsiora je ušla silovito u ovu sezonu pobedom nad Jang PsV-om 6:1 u gostima, usledio je poraz od Alemera 6:4, potom pobeda nad Dodrehtom 1:3, pa tri vezana poraza, mišljenja smo da će danas napadači gosta imati dosta olakašan posao, a kvota na igru G1+1P&1+2P (gost daje gol u oba poluvremena) iznosi odličnih 1,90, što protiv oslabljene odbrane domaćina smatramo da ima veliki value!

1:1 (0:0)


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje