petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 10. kolo (subota)

RB LAJPCIG – HERTA BERLIN

RB LAJPCIG u ovo kolo ulazi sa tek 11. mesta na tabeli, što svakako ne zadovoljava njihove ambicije. „Crveni bikovi“ neosporno imaju dosta kvaliteta za sam vrh tabele, te se očekuje da krenu sa znatno boljim rezultatima u kontinuitetu. U poslednja dva kola sakupili su četiri boda, dok su tokom nedelje ostvarili trijufm na strani protiv Seltika (0:2) u okviru Lige Šampiona, te u dobrom raspoloženju očekuju naredni meč. Za sada na svom terenu beleže izuzetno dobre rezultate – tri pobede uz jedan nerešen ishod i svakako pozitivnu gol razliku 11:2, što i ne treba da iznenađuje, jer su godinama unazad jedan od ponajboljih domaćih timova u ligi. Samim tim, na narednom duelu im i pripada uloga velikog favorita. Izvan sastava su – P.Gulacsi (prvi golman), L.Klostermann (defanzivac), M.Halstenberg (defanzivac), K.Laimer (vezista), D.Olmo (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – J.Blaswich – M.Simakan, W.Orban, J.Gvardiol, D.Raum – K.Kampl, X.Schlager – D.Szoboszlai, C.Nkunku, T.Werner – A.Silva

HERTA BERLIN se trenutno nalazi na 14. poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 8 sakupljenih poena. Imaju samo jednu jedinu pobedu, ali i čak pet remija od kojih su četiri u nizu. Prema prikazanom do sada, predstoji im nova ne tako „bajna“ sezone, gde bi zauzeli svoje mesto u donjoj polovini tabele. Sada im predstoji susret protiv rivala protiv kojeg su u seriji od četiri uzastopna poraza u koji im je protekle sezone u obe utakmice „dao“ po šest golova. Van stroja su – F.Uremovic (defanzivac), L.Gechter (defanzivac), J-P.Boetius (vezista), K.Nsona (napadač), J.Ngankam (napadač), dok su upitni nastupi – D.Selke (napadač), W.Kanga (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – O.Christensen – J.Kenny, A.Rogel, M.Kempf, M.Plattenhardt – L.Tousart, I.Sunjic, S.Serdar – D.Lukebakio, S.Jovetic, C.Ejuke

 

Glavni sudija – H.Osmers

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 ili D1+I&D2+ / @1.75 – 3:2 (3:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

Predlog bez analize

AJNTRAHT FRANKFURT – BAJER LEVERKUZEN

Glavni sudija – F.Willenborg

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.55 ili GG / @1.55 – 5:1 (1:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Deutsche Bank Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje