petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 11. kolo (subota)

BORUSIJA DORTMUND – ŠTUTGART

BORUSIJA DORTMUND je u poslednja tri prvenstvena kola osvojila samo jedan bod, te u predstojeću utakmicu ulazi sa ogromnim imperativom pobede i osvajanja celog „plena“. Usled tih slabijih izdanja, „Milioneri“ se trenutno nalaze na tek osmoj poziciji na tabeli, ali samo tri poena manje u odnosu na drugoplasirani Bajern Minhen, te bi u slučaju trijumfa mogli mnogo da napreduju na prvenstvenoj lestvici. Za sada bolje partije prikazuju na svom terenu, gde imaju skor od – tri trijumfa, jednog nerešenog ishoda i jednog poraza. Ekipa ima zaista dosta potencijala, posebno u fazi napada, te se očekuje od njih da u narednom periodu „prorade“ u golgeterskom smislu. Van stroja su – M.Morey (defanzivac), M.Dahoud (vezista), M.Wolf (vezista), S.Haller (napadač), J.Bynoe-Gittens (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) G.Kobel – T.Meunier, M.Hummels, N.Schlotterbeck, R.Guerreiro – J.Bellingham, S.Ozcan – K.Adeyemi, J.Brandt, D.Malen – Y.Moukoko

ŠTUTGART je u predhodnom kolu napokon prekinuo svoju seriju od tri poraza u Bundesligi, ostvarivši tek prvu pobedu u novoj sezoni, otkako su na svom terenu bili bolji od Bohuma (za sada ubedljivo najslabijeg tima u ligi). Samo jedan trijumf u prvih 10 utakmica, dovoljno govori o tome kako popularne „Švabe“ igraju u tekućoj sezoni. Umeli su na pojedinim susretima da iznenade svoje rivala, ali dosta problema imaju u fazi defanzive, jer su samo jednog do ovog kola uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Izvan sastava su – P.Stenzel (defanzivac), J.Vagnoman (defanzivac).

Očekivani sastav (3-5-2)F.Muller – K.Mavropanos, W.Anton, D.Zagadou – Silas, W.Endo, N.Ahamada, E.Millot, B.Sosa – L.Pfeiffer, T.Tomas

 

Glavni sudija – D.Schlager

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.55 ili 3+ / @1.60 – 5:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

Predlog bez analize:

BORUSIJA MEHENGLADBAH – AJNTRAHT FRANKFURT

Glavni sudija – D.Siebert

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.55 ili 3+ / @1.55 – 1:3 (0:3)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje