četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 19. kolo (nedelja)

ARMINIJA BILEFELD – GROJTER FIRT

ARMINIJA BILEFELD trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova na svom kontu. Ipak, ukoliko bi sa narednog duela osvojili ceo „plen“, napustili bi zonu ispadanja, te motiva imaju zaista na pretek. U poslednje vreme popravili su i svoje rezultate, jer su osvojili sedam bodova iz predhodna tri prvenstvena duela. Veoma su dobri u fazi defanzive, jer ne primaju mnogo golova (24 do ovog kola), ali problem predstavlja dosta neučinkovit napadački deo tima. Za domaćine je ovo izuzetno bitna utakmica u kojoj je pozitivan ishod apsolutni imperativ. Van stroja su – N. De Medina (defanzivac), F.Klos (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)S.Ortega – C.Brunner, A.Pieper, J.Nilsson, A.Andrade – A.Schopf, M.Prietl, S.Vasiliadis – B.Lasme, M.Okugawa, F.Kruger

GROJTER FIRT se u ovom momentu nalazi ubedljivo na poslednjoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa svega 6 sakupljenih poena. Novi bundesligaš ima „najporozniju“ defanzivu u ligi sa 49 primljenih golova, a ujedno i najslabiji napad sa samo 13 datih pogodaka. Posebno katastrofalno igraju na gostovanjima, gde nemaju nijedan jedini osvojen bod nakon devet odigranih utakmica (svih devet poraza) uz katastrofalnu gol razliku 6:34. Svojim izdanjima u prvom delu sezone pokazali su na nemaju kvalitet za elitni rang nemačkog fudbala, te daim gotovo sigurno predstoji ekspresan povratak u popularnu „Cvajtu“. Izvan sastava su – M.Funk (golman), J.Hoogma (defanzivac), A.Barry (defanzivac), J.Ngankam (napadač), R.Kehr (napadač).

Očekivani sastav (4-3-1-2)S.Burchert – M.Meyerhofer, S.Griesbeck, N.Viergever, G.Itter – P.Seguin, M.Christiansen, T.Tillman – H.Nielsen – B.Hrgota, J.Leweling

 

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.50 – 2:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Schüco Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje