petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 19. kolo (petak)

BORUSIJA DORTMUND – FRAJBURG

BORUSIJA DORTMUND je drugi deo aktuelne sezone otvorila pobedom na gostovanju protiv Ajntraht Frankfurta (2:3) i to nakon velikog preokreta, jer su nakon prvog dela igre imali zaostatak od dva gola. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani minhenski Bajern. Nastojaće popularni „Milioneri“ da budu konkurentni za naslov prvak Bundeslige sve do samog kraja, ali je svakako njihov primarni cilj mesto u TOP 4 i plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Defanzivno „ne stoje na zavidnom nivou“ sa do sada 28 primljenih golova, ali su i druga najefikasnija ekipa u prvenstvu sa 44 postignutih pogodaka. Zaista sjajno igraju na svom terenu u tekućem šampionatu – osam pobeda na devet odigranih utakmica (samo poraz od Bajern Minhena) uz gol razliku 26:12. Van stroja su – M.Morey (defanzivac), M.Schmelzer (defanzivac), D.Zagadou (defanzivac), G.Reyna (vezista), dok je upitan nastup – R.Guerreiro (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)G.Kobel – T.Meunier, M.Hummels, M.Pongracic, N.Schulz – J.Bellingham, M.Dahoud – T.Hazard, M.Reus, J.Brandt – E.Haaland

FRAJBURG je u minulom kolu praktično „ispustio dobijenu utakmicu“ na svom terenu protiv Arminije Bilefeld (2:0), jer su na pola sata pre kraja susreta imali vodstvo od dva gola razlike. Ipak, to ne umanjuje njihova izuzetno dobra izdanja od samom starta sezone, te se trenutno nalaze na odličnom četvrtom mestu na prvenstvenoj lestvici. Podjednako kvalitetno igraju na strani, kao i pred svojoj publikom, te nam ostaje da vidimo da li i drugi deo sezone mogu da „izguraju“ u identičnom ritmu. Sada im predstoji sasvim sigurno jedno od najtežih gostovanja u šampionatu, koje im pritom i tradicionalno nikako ne odgovara – čak 12 poraza na predhodnih 13 gostovanja (uz samo jedan remi) protiv Borusije Dortmund. Izvan sastava su – M.Flekken (golman), N.Schlotterbeck (defanzivac), K.Sildillia (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) B.Uphoff – L.Kubler, P.Lienhart, K.Schlotterbeck, C.Gunter – M.Eggestein, N.Hofler – R.Sallai, J.Woo-yeong, V.Grifo – E.Demirovic

 

Predlog za tipovanje – 1 / @1.55 ili 3+ / @1.55 – 5:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje