subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 2. kolo (petak)

FRAJBURG – BORUSIJA DORTMUND

FRAJBURG je na sjajan način započeo novi šampionat, jer su na gostovanju protiv Augzburga ostvarili izuzetno ubedljivu pobedu (0:4). Time su samo potvrdili da sjajni nastupi minule sezone nisu bili „puka“ slučajnost, već dokaz njihovog kvaliteta. Izborili su direktan plasman u Ligu Evrope, a do poslednje kola bili su „u igri“ i za TOP 4 i Ligu Šampiona. Frajburg je u prvenstvu za nama na svom terenu imao skor od – osam pobeda, pet remija i četiri poraza uz bezmalo dva postignuta gola po meču (32), ali i 25 primljenih pogodaka. Domaćini će sigurno biti motivisani da se „osvete“ gostima iz Dortmunda za veoma ubedljiv poraz na njihovom poslednjem međusebnom duelu (5:1). Van stroja su – K.Ezekwem (defanzivac), L.Kubler (defanzivac), K.Schade (vezista), L.Holer (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) M.Flekken – C.Gunter, P.Lienhart, M.Ginter, K.Sildillia – N.Hofler, M.Eggestein – V.Grifo, R.Sallai, R.Doan – M.Gregoritsch

BORUSIJA DORTMUND je sezonu „otvorila“ trijumfom na svom terenu u derbi susretu protiv Bajer Leverkuzena (1:0). Očekivala se goleada, ali su „Milioneri“ golom Marka Rojsa već u 10. minutu utakmice upisali minimalnu pobedu. U proteklom šampionatu nisu imali problema sa postizanjem pogodaka (85), ali je bila prava „promaja“ u defanzivi koja je svojim protivnicima dopustila čak 52 gola. Na gostovanjima imali su skor od – devet pobeda, tri nerešena ishoda, pet neuspeha uz gol razliku 33:24. Izvan sastava su – N.Sule (defanzivac), M.Morey (defanzivac), S.Ozcan (vezista), G.Reyna (vezista), S.Haller (napadač), dok je upitan nastup – K.Adeyemi (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)G.Kobel – T.Meunier, N.Schlotterbeck, M.Hummels, R.Guerreiro – M.Dahoud, J.Bellingham – T.Hazard, M.Reus, D.Malen – A.Modeste

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.50 – 1:3

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Europa-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje