četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 20. kolo (nedelja)

RB LAJPCIG – VOLFZBURG

RB LAJPCIG je u proteklom kolu napokon ostvario svoju prvu pobedu u sezoni na gostovanjima, jer su bili bolji od ekipe, Štutgarta (0:2). Time, konačno su „razbili maler“, te sa dosta samopouzdanja ulaze u narednu utakmicu u kojoj „traže“ treći vezani trijumf u Bundesligi. Popularni „Crveni bikovi“ posebno kvalitetne rezultate ostvaruju na svom terenu, gde imaju sedam pobeda na do sada 10 odigranih utakmica, a pritom su izuzetno efikasni, te bezmalo postižu tri gola po meču pred svojom publikom. Ekipa je u usponu svoje forme, stoga im pripada uloga favorita na predstojećem duelu. Van stroja su – M.Halstenberg (defanzivac), I.Moriba (vezista), A.Haidara (vezista), E.Forsberg (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) P.Gulacsi – M.Simakan, W.Orban, J.Gvardiol – L.Klostermann, T.Adams, K.Kampl, Angelino – C.Nkunku – A.Silva, Y.Poulsen

VOLFZBURG se trenutno nalazi samo jedno mesto iznad zone ispadanja sa svega dva poena prednosti u odnosu na prvi tim „ispod crte“. „Vukovi“ su i zaista katastrofalnoj formi, jer nemaju pobedu u Bundesligi još od početka oktobra meseca, a na poslednjih osam prvenstvenih duela osvojili su samo dva boda (šest poraza i dva remija). Tim koji je minule sezone bio u TOP 4 i igrao u grupnoj fazi Lige Šampiona, u ovom momentu zaista „ne liči na sebe“. Velikih problema imaju u fazi napada, sa svega 17 postignutih pogodaka najneefikasniji su tim u ligi, dok na predhodna tri meča u šampionatu nisu dali gol. Pritom, na strani su u seriji od tri vezana poraza, a kako ih sada očekuje dosta neugodno gostovanje i imajući u vidu trenutnu situaciju u ekipi, nema dileme da su poprilični autsajderi ovoga puta. Biće oslabljeni neigranjem – William (defanzivac), P.Otavio (vezista), X.Schlager (vezista), R.Steffen (vezista), L.Nmecha (napadač), dok je upitan nastup – A.Mehmedi (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)K.Casteels – J.Brooks, M.Lacroix, S.Bornauw – J.Roussillon, M.Arnold, Y.Gerhardt, R.Baku – M.Philipp, L.Waldschmidt – W.Weghorst

 

Predlog za tipovanje – 1-2I&1-3II / @2.25 – 2:0 (0:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje