četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 20. kolo (subota)

HOFENHAJM – BORUSIJA DORTMUND

HOFENHAJM se trenutno nalazi na visokoj četvrtoj poziciji na tabeli, ali imaju samo jednu prvenstvenu pobedu na predhodnih četiri susreta. Ipak, to ne umanjuje njihova veoma dobra izdanja od samog starta sezone. Odigrali su izuzetno dobro prvi deo šampionata, te se u taboru kluba iz Zinshajma nadaju da mogu da nastave u identičnom ritmu, te da izbore „izlazak“ u Evropu naredne sezone. U fazi napada su itekako „opasni“, jer u proseku postižu dva gola po meču, dok je slabiji deo tima svakako defanziva koja je do sada „kapitulirala“ u 29 navrata. Posebno dobre rezultate beleže kao domaćini, ali im ovoga puta pripada barem „blaga“ uloga podređenog tima. Van stroja su – M.John (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), P.Kaderabek (defanzivac), M.Gacinovic (vezista), D.Samassekou (vezista), F.Grillitsch (vezista), R.Skov (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3)O.Baumann – S.Posch, K.Vogt, C.Richards – K.Akpoguma, C.Baumgartner, D.Geiger, D.Raum – A.Kramaric, M.Dabbur, I.Bebou

BORUSIJA DORTMUND je vezala dva trijumfa u Bundesligi, te trenutno imaju šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani minhenski Bajern. Popularni „Milioneri“ svakako moraju u kontinuitetu da ostvaruju dobre rezultate, kako bi do samog kraja sezone ostali konkurentni u „trci“ za naslov prvaka Nemačke. I oni defanzivno „ne stoje na zavidnom nivou“ sa 29 primljenih golova, ali su sa druge strane trenutno druga najefikasnija ekipa u ligi sa 49 datih pogodaka. 13 ostvarenih trijumfa na 19 odigranih utakmica do sada im daje i određenu ulogu favorita. Izvan sastava su – M.Morey (defanzivac), M.Schmelzer (defanzivac), G.Reyna (vezista), E.Can (vezista), dok je upitan nastup – M.Dahoud (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) G.Kobel – T.Meunier, M.Akanji, M.Hummels, R.Guerreiro – A. Witsel, J.Bellingham – J.Brandt, M.Reus, T.Hazard – E.Haaland

 

Predlog za tipovanje – 1-3I&3+ / @1.75 – 2:3 (1:1)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „PreZero Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje