utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 4. kolo (nedelja)

VERDER BREMEN – AJNTRAHT FRANKFURT

VERDER BREMEN je protekog vikenda „režirao“ jedan od najvećih preokreta u svetu fudbala, jer iako su do 89. minuta imali dva gola zaostatka na gostovanju kod Borusije Dortmund, na kraju su na nestvaran način stigli do preokreta i pobede u svega nekoliko minuta (2:3). Stoga, „zeleno-beli“ sa velikom dozom samopouzanja ulaze u naredni duel. Pritom, za sada nisu pretrpeli poraz, jer su u prva dva kola remizirali identičnim rezultatom (2:2). Samim tim, igraju veoma efikasne duele – odbrana ima velikih problema, ali su sa druge strane itekako učinoviti u fazi napada. Van stroja su – D.Salifou (vezista), J.Mbom (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) – J.Pavlenka – M.Friedl, M.Veljkovic, A.Pieper, M.Weiser – C.Gross, J.Stage, A.Jung, L.Bittencourt – N.Fullkrug, M.Ducksch

AJNTRAHT FRANKFURT nikako da „uhvati pravi ritam“ u novoj sezoni, jer nakon debakla u uvodnom kolu protiv Bajern Minhena (1:6), odigrali su samo nerešenih 1:1 u susretima sa Hertom Berlin i Kelnom. Stoga, popularni „Orlovi“ sada na gostovanju protiv povratnika u Bundesligu traže premijerni trijumf u novom prvenstvu. U uvodnim utakmicama, na svakoj od njih su stigli do pogotka, ali su pokazali zaista velike propuste u fazi odbrane. Izvan sastava su – A.Buta (defanzivac), A.Toure (defanzivac), J.Onguene (defanzivac), dok je upitan nastup – A.Hrustic (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – K.Trapp – E.N’dicka, Tuta, M.Hasebe – L.Pellegrini, D.Sow, S.Rode, A.Knauff – M.Gotze, D.Kamada – R.Santos Borre

 

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.55 – 3:4 (2:3)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Weser“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje