petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 4. kolo (petak)

FRAJBURG – BOHUM

FRAJBURG je sezonu startovao sa dva trijumfa na strani protiv Augzburga (0:4) i Štutgarta (0:1), kao i poraz na svom terenu od Borusije Dortmund (1:3), iako su na 15-tak minuta pre kraja meča imali prednost na svojoj strani. Frajburg je u prvenstvu za nama na svom terenu imao skor od – osam pobeda, pet remija i četiri poraza uz bezmalo dva postignuta gola po meču (32). Izborili su direktan plasman u Ligu Evrope, čime su potvrdili da se radi o veoma kvalitetnom sastavu. Domaćini će sigurno biti motivisani da pred svojim fanovima stignu do prve pobede kod kuće. Van stroja su – K.Ezekwem (defanzivac), L.Kubler (defanzivac), K.Schade (vezista), L.Holer (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Flekken – C.Gunter, P.Lienhart, M.Ginter, K.Sildillia – N.Hofler, M.Eggestein – V.Grifo, R.Sallai, R.Doan – M.Gregoritsch

BOHUM je u proteklom kolu na svom terenu doživeo potpuni debakl u susretu sa aktuelnim prvakom, Bajern Minhenom (0:7). Predhodno, pretrpeli su poraza od Majnca i Hofenhajma, te su bez ijednog osvojenog poena na samom dnu prvenstvene lestvice. Na tri susreta primili su čak 12 pogodaka, što dovoljno govori o „poroznoj“ defanzivi koju imaju na startu šampionata. Minule sezone imali su 11 poraza na 17 utakmica na strani uz prosečno dva primljena gola po meču. Sada im svakako pripada uloga autsajdera na ovog gostovanju, na kojem su predhodhog puta bili ubedljivo poraženi (3:0). Izvan sastava su – D.T.Soares (defanzivac), J.Horn (defanzivac), K.Stafylidis (defanzivac), C.Antwi-Adjei (vezista), P.Osterhage (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Riemann – C.Gamboa, D.Heintz, I.Ordets, S.Janko – A.Losilla, K.Stoger – T.Asano, P.Forster, G.Holtmann – S.Zoller

 

Predlog za tipovanje – 1 / @1.50 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Europa-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje