petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 10. kolo (ponedeljak)

NOTINGEM FOREST – ASTON VILA

NOTINGEM FOREST se trenutno nalazi na poslednjem mestu na prvenstvenoj lestvici sa svega četiri osvojena poena. Pritom, nalaze se u seriji od pet uzastopnih poraza u Premier ligi. Stoga, novi premierligaš ziasta sa ogromnim motivom ulazi u naredni duel, gde je pozitivan ishod zaista veliki imperativ za njih. Popularni „Šumari“ su tokom letnjeg prelaznog roka doveli ogroman broj novih igrača, koji očigledno još uvek nisu uigrani na očekivani način. Ipak, moraju da se „probude“ što pre i da krenu sa osvajanjem preko potrebnih bodova, jer nema nikakve dileme da im predstoji velika borba za opstanak, a trenutno su glavni kandidati upravo za ekspresan povratak u Čempionšip. Na pojedinim utakmica su pokazali svoj napadački potencijal, ali zaista imaju ogromnih problema u fazi odbrane, jer su do sada primili čak 21 pogodak (druga najslabija defanziva u ligi). Domaći fudbaleri pred svojim fanovima sada imaju obavezu da pruže svoj maksimum i napokon odigraju kvalitetan meč, kako bi eventualno stavili „tačku“ na spomenutu seriju neuspeha. Van stroja su – M.Niakhate (defanzivac), O.Richards (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.Henderson – S.Aurier, S.Cook, S.McKenna, H.Toffolo – C.Kouyate, R.Freuler – B.Johnson, M.Gibbs-White, E.Dennis – T.Awoniyi

ASTON VILA ima dosta kvaliteta, ali ga za sada nimalo ne pokazuje. U ovom momentu tek 16. pozicija na tabeli. Loš završetak prošle i dosta slab ulazak u novu sezonu, dovoljni su razlozi za glasine da bi trener ekipe – Stiven Džerard uskoro mogao da dobije otkaz. Ekipa iz Birmingema se dosta „muči“ sa realizacijom, te su do sada postigli samo šest pogodaka. Pritom, u novom prvenstvu izuzetno loša izdanja prikazuju na strani – samo jedan remi uz čak tri poraza, te negativnu gol razliku 2:7. Sada im pripada uloga favorita na ovom gostovanju, ali prvenstvo usled nezavidne situacije u kojoj se njihov protivnik nalaze, a ne zbog dobrih igara koje Aston Vila prikazuje. Izvan sastava su – D.Carlos (defanzivac), L.Digne (defanzivac), L.Augustinsson (defanzivac), B.Kamara (vezista), L.Bailey (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)E.Martinez – M.Cash, E.Konsa, T.Mings, A.Young – J.Ramsey, D.Luiz, J.McGinn – Coutinho, O.Watkins, E.Buendia

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – T1 1+ / @1.50 – 1:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „City Ground“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje