subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 12. kolo (nedelja)

TOTENHEM – LIDS JUNAJTED

TOTENHEM se trenutno nalazi na sredini tabele sa 16 osvojenih bodova do ovog kola. To svakako ne zadovoljava njihove ambicije, koje su usmere ka samom vrhu prvenstvene lestvice, odnosno „borba“ za TOP 4. Londonski klub od nedavno ima novog šefa struke – Antonio Kontea koji je startovao pobedom u Konferencijskog ligi protiv Vitesea, dok je u Premier ligi remizirao na gostovanju protiv Evertona. Stoga, italijanski strateg ovoga puta „traži“ prvi prvenstveni trijumf na klupi popularnih „Pevaca“. Totenhem za sada ima problema sa realizacijom (što niko nije očekivao), a posebno mora da se „probudi“ – Hari Kejn (apsolutno glavni igrač tima), koji nije ni blizu igara iz predhodne sezone, ali sada pod vodstvom novog menadžera bi napokon trebao da „proradi“. Van stroja su – C.Romero (defanzivac), O.Skipp (vezista), dok su upitni nastupi – G.Lo Celso (vezista), R.Sessegnon (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)H.Lloris – D.Sanchez, E.Dier, B.Davies – Emerson, P.Hojbjerg, T.Ndombele, S.Reguilon – Son, L.Moura – H.Kane

LIDS JUNAJTED je uspeo da u predhodna tri kola „sakupi“ pet poena, ali i dalje klub iz zapadnog Jorkšira je dosta daleko od partija i rezultata iz prošle sezone. Stoga, u ovom trenutku se nalaze tik iznad zone ispadanja sa samo dva poena prednosti u odnosu na prvi tim u opasnoj zoni. Defanziva im svakako nije „jača strana“, zaista retko kada sačuvaju svoju mrežu netaknutom, a do ovog kola su primili 18 pogodaka. Sada odlaze na gostovanje na kojem su u proteklom šampionatu pretrpeli ubedljiv poraz (3:0). Izvan sastava su – R.Koch (defanzivac), L.Ayling (defanzivac), P.Bamford (napadač), dok su neizvesni nastupi – J.Firpo (defanzivac), J.Shackleton (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)I.Meslier – S.Dallas, D.Llorente, L.Cooper, J.Firpo? – K.Phillips, A.Forshaw – Raphinha, J.Harrison, D.James – Rodrigo

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 1 / @1.75 – 2:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Tottenham Hotspur”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje