petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 13. kolo (nedelja)

SAUTEMPTON – ARSENAL

SAUTEMPTON je u predhodnom kolu napokon prekuno svoj „post“ bez pobede u Premier ligi, otkako su kao gosti izvojevali minimalan trijumf protiv novajlije u ligi, Bornmuta (0:1). Pre toga, bili su u zaista katastrofalnoj formi, jer su na pet utakmica osvojili samo jedan bod (četiri poraza i jedan remi). Popularni „Sveci“ imaju dosta slab ulazak u novu sezonu, a samo su Notingem Forest i Lester Siti pretrpeli veći broj poraza od njih do sada (6). Posebno se „muče“ na svom terenu, gde su prema broju osvojenih bodova trenutno najslabiji domaćin u ligi. U proseku postižu manje od jednog gola po meču, dok su sa druge strane primili 18 pogodaka. Iz svega rečenog, deluje da će Sautemptom ponovo imati jednu dosta tešku sezonu, gde će primarni cilj biti očuvanje statusa premierligaša. Van stroja su – A.Bella-Kotchap (defanzivac), V.Livramento (defanzivac), K.Walker-Peters (defanzivac), R.Lavia (vezista), A.Maitland-Niles (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) G.Bazunu – Lyanco, M.Salisu, D.Caleta-Car – M.Elyounoussi, J.Ward-Prowse, S.Armstrong, A.Diallo, R.Perraud – J.Aribo, C.Adams

ARSENAL za sada igra gotovo perfektno. Deset utakmica i devet trijumfa uz jedan poraz na gostovanju kod Mančester Junajteda. Trenutno su u seriji od osam pobeda u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), te se nalaze na vrhu kako Premier lige, tako i svoje grupe u okviru Lige Evrope. Ekipa igra sa dosta samopouzdanja i to se vidi iz utakmice u utakmicu, gde svojim kvalitetnim izdanjima dolaze do za sada sjajnih rezultata. Londonski klub u proseku svojim rivalima „dopušta“ jedan pogodak po meču, ali su u fazi napada itekako efikasni sa 24 datih golova (drugi najefikasniji tim u prvenstvu). Usled sjajne forme u kojoj se nalaze od samom starta šampionata, kao i objektivno dosta kvalitetnijeg igračkog kadra kojeg imaju u odnosu na narednog protivnika, bez dileme im sada pripada uloga velikog favorita. Biće oslabljeni neigranjem – M.Elneny (vezista), E.Smith-Rowe (vezista), dok je upitan nastup – O.Zinchenko (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Ramsdale – B.White, W.Saliba, Gabriel, T.Tomiyasu – G.Xhaka, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – X2&2-5 / @1.55 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „St. Mary’s“.

 

 

Predlog bez analize:

LIDS JUNAJTED – FULAM

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 2:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Elland Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje