petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 16. kolo (subota)

NORIČ SITI – MANČESTER JUNAJTED

NORIČ SITI se uoči ovog kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova na svom kontu. Popularni „Kanarinci“ za sada imaju velikih problema kako u fazi odbrane, tako i u napadu – „najporoznija“ defanziva sa 31. primljenim pogotkom i najneefikasni napad sa svega 8 postignutih golova. Trenutno su i najslabiji domaći tim u ligi, koji je na svom terenu osvojio svega pet poena. Generalno, od samog starta sezone igraju veoma slabo i pokazaju zbog čega im mnogi smatraju „sigurnim putnikom“ za ispadanje u niži rang takmičenja. Van stroja su – B.Williams (defanzivac), C.Zimmermann (defanzivac), M.Rashica (napadač), dok je upitan nastup – C.Normann (vezista).

Očekivani sastav (4-3-2-1)T.Krul – M.Aarosn, G.Hanley, O.Kabak, D.Giannoulis – K..McLean, B.Gilmour, L.Ruup – J.Sargent, P.Placheta – T.Pukki

MANČESTER JUNAJTED je minulog vikenda odigrao svoju prvu prvenstvenu utakmicu pod vodstvom novog privremenog menadžera – Ralfa Ragnika. Uspeli su da savladaju na svom terenu Kristal Palas, a bilo je primetno da ekipa već „upija“ pojedine ideje nemačkog stručnjaka – delovali su bolje u defanzivi, dok su i u velikoj meri vršili presing na protivničkoj polovini terena, nešto što nije bilo u njihovom „repertoaru“ kod Ole Gunara Solskjera. Predhodno su pobedili Arsenal i remirizali na strani protiv Čelzija, te rezultati u predhodnim utakmicama su im zasigurno doneli novu dozu samopouzdanja i motivacije. Ipak, dobri rezultati su im potrebni u kontinuitetu, kako bi stigli do njihovog glavnog cilja – mesto među TOP 4, od kojeg su trenutno udaljeni tri boda. Sada im svakako pripada uloga favorita protiv ekipe od koje su objektivno dosta, dosta kvalitetniji, a u prilog im ide i tradicija – devet pobeda na poslednjih 11 prvenstvenih gostovanja protiv narednog rivala. Izvan sastava su – R.Varane (defanzivac), A.Wan-Bissaka (defanzivac), N.Matic (vezista), P.Pogba (vezista), E.Cavani (napadač), A.Martial (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) D.De Gea – D.Dalot, V.Lindelof, H.Maguire, A.Telles – Fred, S.McTominay – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – C.Ronaldo

 

Glavni sudija – D.England

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.800:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu “Carrow Road“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje