četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 24. kolo (ponedeljak)

ČELZI – NJUKASL

ČELZI je u usponu svoje forme, jer su na poslednjih šest utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali) ostvario pet trijumfa uz samo jedan nerešen ishod. Defanziva je ponovo „čvrsta“, jer je dopustila samo jedan pogodak u predhodnih 450 minuta igre. Londonski klub bi eventualnim osvajanjem sva tri boda iz ovog duela, dospeo na četvrtu poziciju na tabeli (što je i njihov prioritet – TOP 4), te sa velikim motivom ulaze u predstojeći susret. „Plavci“ su veliki favoriti za trijumf, a u prilog im ide i tradicija, jer su u seriji od osam uzastopnih pobeda protiv Njukasla, kada igraju na svom terenu. Van stroja su – T.Silva (defanzivac), dok je upitan nastup – K.Havertz (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)E.Mendy – C.Azpilicueta, A.Christensen, A.Rudiger – C.Hudson-Odoi, Jorginho, N.Kante, B.Chilwell – M.Mount, T.Werner – T.Abraham

NJUKASL je u minula tri kola uspeo sa „izbori“ dve pobede, te su trenutno na +7 bodova u odnosu na zonu ispadanja. Popularne „Svrake“ posebno slabe partije prikazuju na strani, te su trenutno treći najslabiji gost u ligi – 6 poraza na 11 odigranih utakmica uz negativnu gol razliku 10:17. Bodove uglavnom osvajaju na svom terenu, te su sada veliki autsajderi na gostovanju u Londonu, koji im nikako „ne prija“. Za goste neće nastupiti – F.Schar (defanzivac), J.Manquillo (defanzivac), F.Fernandez (defanzivac), J.Hendrick (vezista), C.Wilson (napadač – 10 pogodaka, 5 asistencija / najbolji strelac i asistent ekipe), dok je neizvestan nastup – J.Lascelles (defanzivac / kapiten).

Očekivani sastav (4-5-1)K.Darlow – E.Krafth, C.Clark, P.Dummett, J.Lewis – I.Hayden, J.Willock, J.Shelvey, M.Almiron, A.Saint-Maximin – Joelinton

 

Glavni sudija – P.Bankes

Predlog za tipovanje1&2-5 / @1.65 – 2:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Stamford Bridge”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje