utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 8. kolo (ponedeljak)

ARSENAL – KRISTAL PALAS

ARSENAL je nakon izuzetno poražavajućeg starta nove sezone, krenuo sa dosta boljim igrama i rezultatima, te su u minula četiri kola uspeli da osvoje 10 bodova (tri pobede i jedan remi). Stoga, londonski klub je u usponu svoje forme, imaju znatno više samopouzdanja, a posebno se ističe njihov trijumf u gradskog derbiju protiv Totenhema (3:1). Pritom, trener ekipe – Mikael Arteta dobio je nagradu za najboljeg menadžera u proteklih mesec dana u Premier ligi. Popularnim „Tobdžijama“ su svakako neophodni kvalitetni rezultati u kontinuiteti, kako bi „uhvatili“ priključak za timovima u gornjem delu tabele i pozicijama koja vode u Evropu. Van stroja su – G.Xhaka (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, S.Lokonga – N.Pepe, M.Odegaard, B.Saka – P.E.Aubameyang

KRISTAL PALAS u novom prvenstvu ima dva „lica“ – jedno kada igraju na svom terenu, a drugo kada gostuju. I dok pred svojim fanovima nemaju nijedan poraz na četiri odigrana duela, na stranu su osvojili samo jedan poen iz tri utakmice uz veoma lošu gol razliku 2:8, te barem za sada postoje problemi u fazi odbrane. „Orlovi“ su tokom leta imenovali novog trenera – Patrika Vieru, mnogo novih igrača je pristiglo (ali i dosta iskusnijih pojedinaca napustilo klub), te im sasvim sigurno treba još vremena da „konsoliduju svoje redove“ onako kako su planirali pred početak sezone. Njihov primarni cilj je svakako opstanak u elitnom rangu, a deluje da će do bodova „spasa“ uglavnom dolaziti na utakmicama kod kuće. Izvan sastava su – N.Ferguson (defanzivac), E.Eze (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) V.Guaita – J.Ward, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – J.McArthur, L.Milivojevic, C.Gallagher – A.Ayew, O.Edouard, W.Zaha

 

Glavni sudijaM.Dean

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.75 ili 1+I&1+II / @1.70 – 2:2 (1:0)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Emirates”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje