subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (ponedeljak)

TOTENHEM – EVERTON

TOTENHEM je u predhodnom kolu odigrao veoma dobru utakmicu, jer su kao gosti i više nego ubedljivo savladali Lids Junajted (0:4). Ipak, njihov problem je velika nekonstantnost u igri, odnosno ili odigraju kvalitetan meč ili potpuno „podbace“, nema sredine, posebno u poslednje vreme. Cilj londonskog kluba je sasvim sigurno mesto među TOP 4, a kako im trenutno gradski rival – Arsenal upravo na četvrtoj poziciji „beži“ šest bodova, popularnim „Pevcima“ ne preostaje ništa drugo osim da krenu sa dosta boljim izdanjima do kraja sezone, te da osvajaju bodove u kontinuitetu iz kola u kolo. Na svom terenu su u seriji od dva poraza u nizu, te sada imaju imperativ da to prekinu i da osvoje ceo „plen“. Dodatnu motivaciju imaće u činjenici da svog narednog rivala nisu uspeli da pobede na predhodna četiri međusebna duela (gledajući sva takmičenja u kojima su se sastajali). Van stroja je – O.Skipp (vezista), dok je upitan nastup – J.Tanganga (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-3)H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – M.Doherty, P.Hojbjerg, R.Bentancur, R.Sessegnon – D.Kulusevski, H.Kane, Son

EVERTON u ovom trenutku ima zauzima tek 17. mesto na tabeli sa samo bodom prednosti u odnosu na zonu ispadanja, što i više nego dovoljno daje pravu sliku kakve partije prikazuju ove sezone. „Karamele“ su zabeležile samo jednu prvenstvenu pobedu u 2022. godini, ukupno tek šest u tekućem šampionatu, te ukoliko nastave u istom „ritmu“ predstoji im borba za opstanak u Premier ligi, što svakako na startu sezone niko nije očekivao od kluba iz Liverpula. Zaista očajni rezultati u poslednjih nekoliko meseci su ih doveli u veoma neugodnu poziciju. Trenutno su ubedljivo najslabiji gostujući tim u ligi – sa samo jednim trijumfom na 12 odigranih susreta (uz tri remija i osam poraza) uz negativnu gol razliku 10:23. Izvan sastava su – Y.Mina (defanzivac), B.Godfrey (defanzivac), T.Davies (vezista), F.Delph (vezista), D.Gray (napadač), dok su upitni nastupi – A.Gomes (vezista), D.Calvert-Lewin (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – J.Pickford – S.Coleman, M.Holgate, M.Keane, J.Kenny – Allan, A.Doucoure, D.van de Beek – Richarlison, S.Rondon, A.Gordon

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1 / @1.70 ili D2+ / @1.75 – 5:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje